blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

nog ruimte voor toeristen...

4 reacties

... meldt de pzc, bijna juichend. nou hier niet hoor. het dorp is vol, het dorp is vohol (vrij naar drs. p).

ik ben heel vroeg vandaag. de thuiszorg was er al heel vroeg, zodat ik naar de jaarmarkt zou kunnen. ik had geluk, het was de jongste medewerkster, iemand die dus is opgegroeid met de moderne technologie. in een mum van tijd deed ze de nieuwe simkaart in mijn gsm, dus heb ik nu geen elektronisch huisarrest meer.

gisteren heb ik waarschijnlijk eindelijk het woord gevonden om poof te trainen. "Klaar". ik heb n.l. nogal een zachte stem, maar dat woord kun je knallend uitspreken. dus roep ik "klaar en als ze dan stopt met stressbezigheden zeg ik goed zo. vanmorgen hielp het zelfs om haar te laten stoppen met blaffen, toen de thuiszorg kwam. normaal zeggen we altijd "het is goed" en dat is natuurlijk iets heel doms om te zeggen als het helemaal niet goed is.

woorden, je kunt er zoveel fouts mee doen. gisteren zag ik op t.v. een karaokewedstrijd van kinderen en de presentatrice putte zich uit in leugens. tegen een jongetje dat onverstaanbaar brabbelde vertelde ze dat hij fantastisch engels sprak. een meisje dat er niet uit zag had volgens haar een coole outfit. als ik iets erg vind is dat wel liegen tegen kinderen.

de afgelopen 3 weken heb ik genoten van de tour de france. ik vond het heel leuk dit jaar, waarschijnlijk omdat niet al bij het begin vast stond dat armstrong hem zou winnen. de winnaar nu is een lotgenoot van me, hij had ooit ook bloedklonters in zijn hersenen, zo'n 6 jaar geleden. na een operatie en lange revalidatie heeft hij nu al 3 keer de tour gewonnen, dat geeft moed. mijn favoriet in de tour was echter cavendish. wat kan die man sprinten. gisteren hoorde ik eddie planckaert zeggen dat hij even bang geweest was dat cav de sprint in zou zetten 100 km voor het einde en daarmee alsnog de tour zou winnen. op twitter volgde ik heel wat wielrenners, het zal nu weer stil worden daar.

nu ga ik genieten van een verlaat mokje koffie. tot morgen.

4 reacties

Kijk jij wel eens naar de dogwhisperer Roos? In zijn theorie is je energie net zo belangrijk als het streng uitspreken van een woord. Groeten Izerina
izerinalin

26 July 2010 om 11:03

Een beetje late reactie, maar nog bedankt voor het leuke nummer van 'onze Will'. Heb het altijd machtig gevonden. Zeker met het filmpje. Het is zo NIET Will Tura. Je kan gewoon zien dat ie niet echt op zijn gemak staat. Je hebt wat af te markten deze week. Ik ben vrij vandaag... maar denk niet dat ik nu (of 1 van de andere dagen) naar Breskens ga. 't Ziet er op die markten allemaal zo verleidelijk uit. En dan vergeet ik wel eens om te rekenen in zakken cement Knipoog Hoop dat je geniet van je rondje en dat de toeristenstroom zich opent als de Rode Zee als jij eraan komt tuffen...
annemie

26 July 2010 om 11:43

Ja absoluut jouw mooie dorp is vol. Nog even over de toeristen die alle tijd hebben, in winkels als Hema en Blokker vind ik dat ja, het is anders bij de supermarkt. Maar bij jou is het veel drukker dan bij mij hoor.

KLAAR: een goed woord, een sterk gebiedende wijs..dat is het, Poof heeft gevoel voor taal. Mooi als het zou lukken hè?

Jij hebt het zo druk van de week, ook veel ;plezier hoop ik voor je..en dat je ruim baan krijgt..verdorie.

 

buitenkans

26 July 2010 om 14:43

Tja Rosa voor mij is Bowie toch echt de liefste en voor jouw is dat Poof.tuurlijk

 groetjes Chris

chris 112

26 July 2010 om 22:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.