blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

hippies en ander gespuis

1 reactie

vanavond raak ik al vroeg verdwaald op you tube.

binnenkort is het weer het festival van dranouter, dit jaar voor de eerste keer zonder het predikaat "folk". ik heb al een poos geleden besloten geen pogingen meer te ondernemen er nog eens heen te gaan. maar de herinneringen, die ik op you tube opvis zijn goud waard.

het zal eind jaren 80 geweest zijn, dat ik in de vouwwagen bezig was het eten klaar te maken. dat zal waarschijnlijk niet veel meer geweest zijn dan een blik ravioli opwarmen. de zon scheen de tent binnen en opeens werd het donker. in de deuropening stond een vrouw, drinkend van een glas water of fris. ze stond met belangstelling mijn kampeerhuishoudentje te bekijken en zei hi, i am julie felix, its like woodstock all over again here. toen verdween ze weer. later kwam ik er achter dat zij een bekende amerikaanse zangeres is, dat stond in het programmaboekje. haar concert had ik gemist, omdat ik meestal koos voor de onbekendere, kleinere, concerten.

een ander jaar wilde dochter een werkstuk voor school maken over robert plant (van led zeppelin). ze had al helemaal gepland hoe ze zou proberen vlak voor het podium een foto te maken. 's middags stonden we wat te snacken bij de eettentjes en haar vader siste "kijk s naast je". daar stond robert plant op nog geen meter afstand van haar ook een vorkje weg te prikken. ze versteef en durfde geen foto te nemen. het werd dus een werkstuk zonder foto's.

vannacht kon ik niet slapen en toen heb ik een truukje gebruikt. ik heb geprobeerd me alle plaatsen in nederland te herinneren waar ik ooit overnacht heb. ver ben ik niet gekomen geloof ik, dus het truukje werkte.

1 reactie

Roos,wat heb jij een archief vol mooie herinneringen in je hoofd. Zo gedetaillerd. Is het in kleur met alle geluid en geuren? Groeten Izerina
izerinalin

25 July 2010 om 21:25

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.