blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

leeuwen en beren

2 reacties

sinds het cva heb ik enkele autistische trekjes. van veranderingen schiet ik in de stress. ik kan mezelf nog zo streng toespreken, dat helpt niet. ik blijf proberen dingen goed te regelen, maar als het dan misloopt ga ik hyperventileren. gisteren was zo'n stressdag.

allereerst zat ik op de pakketpost te wachten, die niet kwam. ik had expres besteld, zodat ze vrijdag zouden komen, zodat de thuiszorg kon helpen uitpakken, maar ze hadden intern de bestelling te laat verwerkt. kan gebeuren.

dan de vervanging van mijn huishoudelijk verzorgster. de vaste planster weet van mijn probleem. ze probeert er altijd voor te zorgen, dat ik voor de hele periode één zelfde vervangster krijg, bij voorkeur iemand die ik al ken. dat had ze nu ook gedaan en was zelf met vakantie gegaan. haar vervangster heeft in het rooster zitten schuiven, nu krijg ik dus 2 verschillende vervangsters, die ik niet ken. dan wordt er tegen mij gezegd, dat het niet anders kan, m.a.w. stuur je beperkingen ook maar een paar weken met vakantie. het is waar, ik ga er niet aan dood, het wordt wel weer september. gewoon blijven ademhalen en niet hyperventileren. vanmorgen werd de bestelling al vroeg bezorgd, de thuiszorg kon m uitpakken, dus dat probleem is al opgelost.

gisteravond hebben ze de vlaggetjes voor de visserijfeesten opgehangen in de straat. nu moeten alleen nog de lampjes. ik ben benieuwd of ik dit jaar daarvoor weer de electriciteit mag leveren. mijn vlag hangt al buiten, dus ik ben er klaar voor.

vanmorgen begon trouwens leuk. ik droomde van een van mijn eerste baantjes. het lukte me nooit op tijd op mijn werk te zijn, ook in mijn droom niet. toen ik op kantoor kwam, was mijn bureau in beslag genomen door een mevrouw, die naamkaartjes voor ons zat te maken. we mochten allemaal een spreuk kiezen voor bij onze naam en ik koos "mao vint toh". toen ik dus het blogje van annemie las, moest ik meteen aan dat liedje denken.

tot morgen en de groeten aan john.

2 reacties

een vaste hulp is wel zo fijn, dat begrijp ik maar al te goed. de mensen waar ik werk willen alleen dat ik kom en als ik met vakantie ben dus geen vervanging. maarja, of dat altijd even slim is...een vast iemand is fijn, mar het is toch ook fijn om gewoon hulp te blijven krijgen ook al is dat dan even iemand anders....komt vast goed.

fijn weekend.

rosette.

Nardan.

24 July 2010 om 12:05

WAt jammer,dat er geen rekening gehouden wordt met je problemen met verandering. Een niet stressvolle ochtend is niet alleen voor jou,maar  toch ook voor de vervangsters prettiger?Groeten Izerina
izerinalin

24 July 2010 om 12:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.