blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

het is zomer

3 reacties

de boodschappen zijn binnen en ik zit wat kersen te nuttigen. ik hoef niet meer naar buiten. binnen is het trouwens koeler. voor mijn part gaat het straks vriezen en sneeuwen, maar dat zal wel niet gebeuren.

in de super was het weer niet te doen. deze keer viel me op dat al die toeristen zo sjaggerijnig kijken. je zou er bijna medelijden mee krijgen. dat heb ik eigenlijk ook wel, want ze hebben duizenden euri neergeteld om hier een paar weken te kunnen verblijven. het is prachtig weer, het strand ligt er schitterend bij, overal zijn leuke terrasjes, wat wil een mens nog meer? met heel het gezin gaan winkelen in een piepklein winkelcentrumpje, waar je over de koppen kunt lopen. ik denk dat de grootte van het winkelcentrum wat tegenvalt, vandaar die lelijke gezichten.

ik kijk elke dag minstens 2 keer naar het strand via de webcam. het is daar helemaal niet druk. misschien is er teveel zand? of te weinig water, want het is nog geen vloed. ja, perfect is het nooit natuurlijk

eigenlijk heb ik een heel leuk leven. ik hoef niet de toerist uit te hangen, ik hoef de vierdaagse niet te lopen of aan de tour mee te doen en bang te zijn, dat ik te laat binnen kom. het enige wat ik moet doen is proberen me niet te druk te maken over de vakantie vervanging van mijn vaste thuiszorgsters. ineke schreef al dat het elk jaar hetzelfde liedje is. ik weet nu b.v. nog niet hoe een en ander geregeld is voor de komende 3 weken. maar ik heb mijn instructiebriefje aangepast en meer kan ik zelf toch niet doen.

ik ga mijn kersen verteren en wachten op wat de dag verder nog brengt. tot morgen.

3 reacties

Zouden sommige mensen van zichzelf op vakantie MOETEN? En eigenlijk liever thuisblijven? Groeten Izerina
izerinalin

20 July 2010 om 14:14

tja, die vervanging van klanten is altijd wat met vakantie. nu heb ik klanten die absoluut geen vervanging willen, dus dat scheelt weer. alhoewel het bij 1 meneer niet handig is. wil liever dat hij wel vervanging neemt, maar hij wil absoluut niemand anders in huis. tja, dan houdt het op, je kunt de mensen niet dwingen. voordeel is dat ik zelf ook nooit in hoef te vallen voor collega's.

fijne middag.

rosette.

Nardan.

20 July 2010 om 14:18

Kijk zo heeft elk nadeel weer z'n voordeel. Lekkere kersen hè, op het moment, en niet duur. De prijs dat weet ik, omdat ik ze koop en Johnny zegt, ze zijn lekkerder dan ooit, want die eet ze. Ik eet op dit moment s'morgens nectrarines en s'middags aardbeien.

Het is weertje hè, de laatste van de week, dan wordt het koeler..even volhouden Rosa..

buitenkans

20 July 2010 om 16:07

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.