blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

op rolletjes

5 reacties

het is mooi weer, dus geen jas nodig en naar de super gereden om een half volkoren en een broodje brie. met gevaar voor eigen leven bleek al snel. de toeristen kijken me vreemd aan als ze me door de super zien rijden, daar ben ik aan gewend.

maar vandaag zag ik dat eigenlijk het merendeel van de mensen wielen gebruikt. een auto stond op de hoek van het kruispunt geparkeerd. achterop waren 2 fietsen vastgemaakt. 8 wielen. ze moesten waarschijnlijk ook een broodje halen en met al hun wielen mochten ze niet bij de super binnen. ik wel. maar bijna haalde ik het niet, omdat ik doordat ik die fout geparkeerde auto voorbij moest steken bijna tegen een tegenligger reed.

ik besloot op de terugweg een eindje om te rijden over het brede trottoir. zo breed, dat je er makkelijk een busje overdwars op kunt parkeren. dat hadden ze dus gedaan. ik kon er niet voorbij zonder van het trottoir te kukelen. dus reed ik maar weer terug naar dat kruispunt, waar ik mijn leven niet zeker ben. eventjes huilend.

waarom vindt iedereen mijn wielen raar, terwijl ze zelf met hun wielen overlast veroorzaken?

het broodje brie was overheerlijk. de jongen, die het klaarmaakte was wel de pijnboompitjes vergeten, maar zijn glimlach kreeg ik er gratis bij. 

5 reacties

Roos,wat is voor jou gewoon even weg en rit met obstakels. Sosm zie ik wel eens iets staan en denk door jouw blogs aan mensen,die er niet door kunnen. Groeten Izerina
izerinalin

18 July 2010 om 14:13

zeur
Velocity

18 July 2010 om 15:32

hoi velocity Smile blij weer wat van je te horen, je maakt mijn dag goed
wilgenroosje

18 July 2010 om 16:15

Hey Roos!

Hij was de quinndingetjes vergeten eigenlijk, die jongen.

De rit lijkt een beetje een zure appel op deze manier, maar oe leutig ist niet dat je een lekker broodje had....dat maakt het leven zoet!

Daag, groetjes Quinn.

C. Jansens

18 July 2010 om 18:15

en zo is t maar net quinn!
wilgenroosje

18 July 2010 om 18:47

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.