blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

als je verstand stil staat...

7 reacties

dat doet het elke morgen wel even als ik de krant lees. ik schreef al eens eerder over die gevaarlijke medicijnen, die men elke week wel verliest. dat snap ik nou niet. als je wel het besef hebt om aan te geven dat je ze verloren hebt en dat ze gevaarlijk zijn, waarom was je er dan niet voorzichtiger mee?

daarnet las ik weer iets over dat meisje, dat de wereld rond wil zeilen. haar moeder heeft via de krant laten weten dat ze dat nu goed vindt. een half jaar geleden protesteerde ze daartegen in een andere krant. ik heb de indruk, dat het helemaal niet om het meisje gaat, maar om haar ouders, die in de krant willen komen. ik begrijp nu ook de wens van dat meisje. ze wil natuurlijk zo snel zo ver mogelijk van dat ouderpaar verwijderd zijn. tenminste zo zou ik er over denken.

gisteren is het wagenpark snel en vakkundig gerepareerd. heb ook nog wat info gekregen over als ik onderweg panne krijg. ik ben toch van plan mijn actieradius te vergroten.

mijn koffie is ondertussen bijna op. tot morgen.

 

 

7 reacties

Dat is wat voor mijn neefje 18 jaar jong met een dwarsleasie.

Of dat meisje wil bij haar ouders vandaan of ? Vreemd hoor,als het onze dochter was mocht ze nooit alleen.

Goed weekend Jannie

wijari

17 July 2010 om 12:12

Gek... Ik vond eerst dat de moeder tenminste nog verstandig was. Nu, na de berichten over dat andere meisje dat het ternauwernood overleefde, gaat ze opeens overstag??? Nu ben ik echt geen overbeschermende moeder, maar als mijn zoon van 19!! zoiets in zijn kop zou halen, zou ik me aan hem vastketenen, geloof ik om hem tegen te houden.

Die medicijnen, daar snap ik ook al niets van. Stoppen ze die dan los in hun zakken of zo???

@ dat perfect gestreken overhemd was inderdaad door mij gestreken Lachend. Er was vorige week zaterdag maar 1 mannelijk hulpje, dus weet ik het zeker....

annemie

17 July 2010 om 12:45

Ik hoop,dat het zeilmeisje,ondanks alle tegenslag straks met veel plezier haar tocht gaat ondernemen. groeten Izerina
izerinalin

17 July 2010 om 13:02

tuurlijk, die ouders strijden gewoon om dat meisje. maar toch vind ik 14/15 jaar wel wat jong voor een solozeiltocht om de wereld, met best wel een groot type boot ook nog, dacht ik me te herinneren. mijn zwager wil op zee gaan zeilen in zijn eentje met best wel een grote boot ook (een etap uhhhh.... nou ik weet niet meer hoeveel meter), omdat geen van de kinderen noch zijn vriendin dit jaar meewil. om eerlijk te zijn, en ik heb zelf ook ervaring en dan enkel nog op de noordzee, ik heb het hem afgeraden omdat ik het onverantwoordelijk vind. hij is 46! en hij is best wel goed ook. maar je komt voor zulke onvoorziene, plotselinge weersveranderingen te staan en materiaalfalen wat ook mogelijk is. fok zit voorin vast of mast is afgeknapt in storm, ga daar maar eens aanstaan als 14-jarige bij windkracht 9 en/of golven van vier meter hoog!
nu hebben we de ouders besproken. maar dat kind, die laura huppelepup, die heeft gewoon aandacht nodig!!! nou en die krijgt ze nu ook. verwend nest
Lizdog

17 July 2010 om 14:19

Heb je ook wel een mobieltje bij je, als je je actieradius gaat vergroten.

Soms moet iets maar gebeuren, dat gedoe met dat zeilen. Ik heb er geen verstand van, van zeilen, maar ze is zo jong om zo lang alleen te zijn, in zo'n situatie.

buitenkans

17 July 2010 om 14:26

een mobieltje heb ik altijd bij me, de verzekering heeft dat zelfs verplicht dacht ik
wilgenroosje

17 July 2010 om 14:41

Bedankt Roosje voor het adres wat je doorgaf.

Goed weekend JannieSmile

wijari

17 July 2010 om 19:58

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.