blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

even bijkomen

5 reacties

gisteren was even op de tanden bijten. poof heeft weer wat geleerd, n.l. dat je onweer kunt voelen aankomen als het nog maar in noord-frankrijk is. dus begon ze ruim voor het hier zelfs regende volop te stressen. eerst nam ze een jaargang tijdschriften onder handen, dat mag van mij, maar de oude, waardevolle strips moet ze afblijven. 2 nero's hebben het onderspit gedolven, natuurlijk de oudste. tenslotte begon ze aan de wereldatlas. ik heb een en ander op een stoel gelegd, om ze een voor een op de trap te legging ging niet, het was veel te warm voor extra inspanningen.

de onweersbui en regenbuien vannacht verwachtte ik en poof heeft tot 3 uur in de badkamer geslapen. poof voelt nu ook dat de onweersdreiging voorbij is, dus vanaf 3 uur hebben we geslapen. toch heb ik een zwaar hoofd, waarschijnlijk door de temperatuursomslag.

eerst geluncht, ik kocht een broodje brie en vroeg wat daar behalve brie nog meer op zat, dat was best veel. ik was helemaal opgetogen en riep "oh, met lekkere quindingetjes". het meisje keek me wat verward aan, zo van "heb ik iets gemist", haha. het broodje was overheerlijk en na de lunch gingen we nog even over de donderdagmarkt in opbouw.

er stond iemand zijn aardbeien aan te prijzen als "frische erdbeeren", ik vroeg of het ook in het nederlands kon, bij wijze van grapje. nou meneer zei de marktkoopman, er zijn hier veel duitse toeristen en daar mag u gerust eens rekening mee houden. ik ben er nu nog kwaad over, nog niet eens over het feit dat ik rekening moet houden met duitse toeristen, maar wel dat hij me meneer noemde. kwestie van alleen naar de rolstoel kijken en niet naar het mens dat er in zit. nu heb ik vanmorgen toch een mopperdag, kan gebeuren. 

ik heb ook goed nieuws. het boerderijspel dat ik al vanaf februari niet meer kon spelen, omdat ik geblokkeerd was, liet me gisteren opeens weer toe. er werd verteld dat ik de toepassing zelf had geblokkeerd, klopt natuurlijk niet, maar voor het moment gaat het weer. er is wel veel veranderd, dus ik weet niet of ik nog zo fanatiek ga spelen. mijn gewassen waren ook ernstig verdord, maar dat heb ik al opgeruimd. 

ik ga nu mijn surfrondje maar afmaken en tour kijken. tot morgen. 

 

5 reacties

Zou ook balen als een stekker ondanks dat ik vroeger een jongetje wilde zijn. Heb het af en toe aan de telefoon. Maar dat is de meesten vergeven (behalve als ik me heb voorgesteld). Ik heb nou eenmaal een zware, lage, doorrookte stem (die helemaal niet bij mijn figuurtje past). Dat rekening houden met, snap ik ook al niet. Alsof die Duitsers al niet het gevoel hebben dat ze hier alles voor het zeggen hebben.

Het boerderijspel ben ik (tijdelijk) mee gestopt. Door alle veranderingen. Want bij elke verandering waren er weer problemen. De eerste week was even afkicken, nu taal ik er niet meer naar. Misschien als de dagen korter worden en ik weer meer binnen verblijf, dat ik je dan nog wel eens tegenkom...

annemie

15 July 2010 om 14:00

Wilgenroosje mijn opa had ook een hond waar ze uren van tevoren aan konden merken dat er onweer kwam. Hij was dan doodsbang ook al was er bij wijze vanspreken geen vuiltje aan de lucht dan kon je aan dat dier al merken dat er onweer kwam. In die tijd was ook de nieuwsvoorziening en weersvoorspelling nog niet zoals ze nu is.
paled

15 July 2010 om 15:14

Als je Edy leest, heeft poof nog een voorspellende waarde. Het is me wat, zo bang zijn. Op het moment dat het gebeurt, is het voor jou ook niet eenvoudig, Handelen is tenslotte beperkt.

Zeg wat een rare marktkoopman, ik kan je vertellen die heeft geen verstand van vrouwen.... Eigenlijk heeft tie ook geen verstand van mannen. Daar is alles mee gezegd. met z'n erdbeeren.

hier staat de tour ook aan, wat een natuurschoon hè?   Dag lief..

buitenkans

15 July 2010 om 15:22

WAt een leuke uitdrukking "quinndingentjes". Ik werd vroeger,toen ik heel kort haar had regelmatig voor man aangezien. Ooit ging mijn man een nette broek kopen. De verkoper dacht,dat we homo's waren. groeten Izerina
izerinalin

15 July 2010 om 18:48

Bowie had het gisteravond ook niet breed ,hij blafte wat af met al dat gedonder.ik ben opgebleven tot het ergste voorbij was en kon vervolgens zelf niet in slaap komen ben er nog gammel van.

Wat een idioot om je meneer te noemen ,spoort niet zullen we maar denken of misschien een zonnesteek.

groetjes Chris.

chris 112

15 July 2010 om 20:30

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.