blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

overvloed

5 reacties

heb vanmorgen ingeslagen in de supermarkt. heel veel verschillend fruit  gemengd, kersen en... stukjes kokosnoot. wat is dat lang geleden dat ik dat heb gegeten. ik geniet. de komende dagen ga ik op mijn snoepmomenten kokosnoot eten.

vanmorgen met de wijkverpleegster gepraaat en mijn nieuwe plan besproken. mocht het zover komen dat ik aan de insulinespuit moet en ik van die metformine verlost ben, dan ga ik meteen reserveren bij een bekend palingrestaurant en gebakken paling eten Smile zo maak ik van een negatief vooruitzicht iets positiefs. inderdaad betekent dat spuiten verder verlies van zelfstandigheid, omdat ik het zelf niet kan. maar nu heeft ook dat een lichtpuntje.

poof ligt nu naar frank de boosere  te kijken,  hij voorspelt regen voor vanmiddag, dus ze zal  zo  wel weer  aan haar  "werk"  beginnen, het verscheuren van tijdschriften. ik laat het maar zo, als ze zich zo een  beetje af kan reageren en stress kwijtraken dan moet het maar.

vandaag heb ik het best druk, moet opeens een heleboel mailtjes beantwoorden. was bijna vergeten een blogje te schrijven. ik klaag niet, het is leuk natuurlijk als je in de belangstelling staat. dus vanmiddag tour kijken, mails versturen en kokosnoot eten. het is voor elks zoveel niet. tot morgen. 

5 reacties

Snoepmomenten...   ik heb ze ook, soms teveel naar mijn zin .Paling heerlijk  heb het een tijdje terug nog een keertje thuis gegeten.

groetjes Chris.

chris 112

13 July 2010 om 14:28

Jij hebt mooie positieve gedachten. Je hebt gelijk, zo moeten we het doen en denken..."wat kan ik daar dan mee".

Ik vind zo'n snoepmoment met fruit, niet altijd hetzelfde als bijvoorbeeld een stukje chocolade. ik doe s'morgens koffie met fruit en s'middags iets snoeperigs.

buitenkans

13 July 2010 om 15:57

Geniet van je kokosnoot en ander fruit. Groeten Izerina
izerinalin

13 July 2010 om 18:27

Toen manlief dit voorjaar in Brazilie was, stond bij zijn gastheer een kokosnotenboom in de tuin...En citroen en mandarijn, en sinaasappels.

Dan is het bij ons maar behelpen. 'k Heb niet eens een kauwgomballenboomHuilen
Maar ik ben blij met mijn waterlelie, hoewel daar weinig smaak aan zit. Maar hij is wel mooi !

Jopie Meerman

13 July 2010 om 21:17

Toen ik vorig jaar in Sri Lanka aankwam werd ik om de dorst te lessen meteen meegetroond om jongekokosnootsap te drinken. Er is niets beters om de dorst te lessen, begreep ik, en ook heb je door dat te drinken minder last van de hitte. Hier kan je kokosnootsap (en dan niet die melk, maar dat doorzichtige sap, bedoel ik) wel in blikjes krijgen in toko's, misschien wat voor jou. Of stukjes cokosnoot ook helpen zou ik niet weten (zou wel een prettige bijkomstigheid zijn he?)
Lizdog

14 July 2010 om 11:21

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.