blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

van je hart geen moordkuil maken

3 reacties

door het lezen van weblogs vorm je je een beeld van de schrijvers er van. natuurlijk schrijven ze niet al hun wel en wee op, sommige dingen houd je nu eenmaal voor jezelf. dat doe ik ook. vanmorgen zit ik te piekeren over iemand en ik heb besloten dat niet aan de hele wereld mede te delen.

gelukkig kan ik mijn verhaal kwijt bij mijn thuiszorgsters. die hebben geheimhoudingsplicht, zodat ik niet het gevaar loop dat mijn verhaal opeens ergens op internet verschijnt. wat ik kwijt wil vertel ik zelf wel. het zorgt soms wel eens voor komische situaties. b.v. als de ene thuiszorgster naar de andere belt en ze toevallig hier is. meestal vragen ze elkaar of ze iemand kunnen overnemen en hoe maak je dan duidelijk naar wie ze moeten gaan zonder naam en adres te noemen. de buurvrouw 2 huizen verder had ook thuiszorg, dat hoorde ik pas toen ze gestorven was. ik had wel eens een van mijn thuiszorgsters voorbij zien draven, maar naar wie wist ik niet en wat mij betreft was dat ook prima.

mijn begeleidster heeft het er wel eens moeilijk mee. we hebben dezelfde kennissenkring. omdat ze ons wel eens samen zien wordt haar daarom geregeld gevraagd hoe het met mij is. ze antwoordt dan : oh, goed hoor. en dat is soms niet de waarheid Smile

ik heb elke dag zo'n 40 á 50 lezers. sommigen reageren wel eens, maar van de meeste weet ik niet wie het zijn. gisteren kreeg ik van een lezer een paar mooie foto's van het tall ship dat ik gezien had, ik ben daar erg blij mee en ook dat is bloggen, meeleven, ook bij leuke dingen.

gisteren kreeg ik de bestelde chinese film. compliment voor die chinese groothandel. de zending was stukken beter verzorgd dan die van bol.com. dat mag ook wel eens gezegd worden. het zat in een speciale vlop met een stripje om open te maken, heel fijn voor mensen, die niet meer zo "handig"zijn.

hopelijk gaat mijn plan om vanavond aan de haven te gaan eten door. het gezegde "ijs en weder dienende" is met deze temperaturen niet zo geschikt, dus ik maak er van "regen en onweer dienende". tot morgen.

3 reacties

dat lijkt wel zo'n spel van "wie ben ik?", iemand benoemen zonder de naam te mogen zeggen. groeten Izerina
izerinalin

10 July 2010 om 12:12

Ijsje en weder dienende, dat zou kunnen. Ik hoop dat je plan doorgaat. Lijkt me fijn om aan de haven te eten. Zou'k ook wel willen. Mooie dag lief.

 

 

buitenkans

10 July 2010 om 15:36

Rosa, gisteren en vandaag kwam ik langs schappen met snoep van vroeger ,ik was aan t speuren of jou boterbonen ebij lagen maar nee .Ik blijf verder speuren een keer moet ik ze toch vinden.

Hier is de zon weg het spetterde een paar druppels van mij mag het ff meer zijn.Ik hoop dat jij het droog houdt als je aan de haven gaat eten.

 groetjes Chris

chris 112

10 July 2010 om 17:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.