blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

pyamadag

7 reacties

vandaag houd ik een pyamadag, nou eigenlijk meer een ponnetjesdag. in huis is het nog steeds erg warm en ik hoef vandaag nergens naar toe. poof ligt op mijn bed te bekomen van de nacht, die ze in de badkamer heeft doorgebracht. als het onweert blijft ze zoeken naar dingen, waarmee ze lawaai kan maken en maakt dan met haar scherpe nagels veel kapot. vannacht probeerde ze de oude schoolplaat op mijn slaapkamer aan stukken te scheuren. die staat namelijk op de grond. nu hou ik zielsveel van poof en spullen zijn maar spullen, maar toch wil ik sommige dingen graag heel houden. ze ging vrijwillig de badkamer in en heeft daar wat gevochten met plastic mandjes, haar eigen mand en mijn ochtendjas, waarop ze vervolgens in slaap is gevallen.

gisteren genoten van de film pauline en paulette, die ik eigenlijk al uit mijn hoofd ken. ik ga straks weer eens op zoek naar mijn absolute lievelingsfilm "raise the red lantern". heb hem al vaker gezocht, maar bij de populairste dvd-zaken, zoals bol.com hebben ze hem niet. misschien staat er ondertussen iets van op you tube.

over you tube gesproken, daar raak je heel snel verdwaald. ik zocht gisteren iets en kwam opeens bij rubberen robbie terecht. die werd vroeger veel gedraaid in mijn stamcafee. een van onze gezinsgezegdes was lege, lege flessen. we zeiden nooit lege flessen, maar altijd lege, lege. voor zover we daar al over praatten natuurlijk Smile

hier komt ie. ik draag m op aan ed, die leidenaar was. tot morgen.

 

 

7 reacties

www.zaiton.nl

groetjes Quinn.

C. Jansens

03 July 2010 om 11:24

heb hem meteen besteld! heel erg bedankt.
wilgenroosje

03 July 2010 om 11:37

Kleine moeiteLachend
C. Jansens

03 July 2010 om 12:10

Wat erg voor Poof. Heeft hij nu ook al angst,als hij regen hoort? Wij hebben nog steeds de reactie "oppassen en druppels geven",als er onweer komt. Maar deze Merle geeft er niets om. Groeten Izerina
izerinalin

03 July 2010 om 12:57

Als ik zo naar de buienradar kijk, krijgt Poof het nog moeilijk vandaag. (en jij ook). Gisterenavond waren we even bij mijn schoonouders om de nieuwe tv te bekijken. Oma zapte van het één naar het ander... En toen zag ik Dora net haar pakske maken. Moest gelijk aan je denken. Ga je nog naar de kermesse?? Zoonlief is nu bij Paddington drankjes aan het uitschenken. Wordt daar lekker 'bezig gehouden' tot en met dinsdag. Zakcentje voor zijn vakantie, zeg maar...
annemie

03 July 2010 om 13:13

izerina, die rescuedruppels hielpen totaal niks. misschien gelooft poof net als ik niet zo in homeopathie. haar angst voor regen heeft ze nu redelijk onder controle, maar bliksem en donder is er teveel aan.

annemie, ik ben van plan morgen naar de kermesse te gaan, een paar oliebollen kopen en wie weet een terrasje pikken. ik heb al afgesproken met het nieuwe restaurant aan het andere eind van het spuiplein.
 

wilgenroosje

03 July 2010 om 13:42

Het is geen weer voor Poof, en dan voor jou ook niet. Jammer...

Heb je weer genoten van de film, ik heb nog niet gekeken. Wel opgenomen, want het is het alleen maar voetbal kijken.  Ik lees dat je morgen naar de kermesse ga, oliebollen ga jij kopen, zou ik niet doen, ik nam een appelflap en een kaneelstok.

Dag Rosa.

buitenkans

03 July 2010 om 15:18

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.