blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

onderbewustzijn

2 reacties

vannacht in mijn dromen een paar dingen gecombineerd, die ik pas op het nieuws hoorde. vorige week hoorde ik dat de huizen in duitsland een stuk goedkoper zijn dan in nederland. gisteren viel ik in slaap bij het nieuws dat er geen geld meer is om huurhuizen te bouwen. mijn onderbewustzijn combineerde beide feiten, zodat ik vannacht naar salzburg verhuisde. waarschijnlijk is mijn onderbewustzijn niet zo sterk in topografie, want salzburg ligt in oostenrijk Smile

gisteren heb ik genoten van de kinderen in oranjetenue. ik geloof best, dat er kinderen zijn, die niet houden van voetbal, maar verkleed naar school komen en met de hele school t.v. kijken op een gewone maandagmiddag, is denk ik voor iedereen feest.

het meest ontroerd was ik door een kleutertje, dat achterop de fiets zat bij zijn vader, het droeg een heel klein oranje kleuterpetje.

ik vind wel dat mensen heel onverdraagzaam zijn. ik hou niet van voetbal en niet van de kleur oranje, maar ik gun anderen hun plezier. maar wat doen die voetballiefhebbers dan? genieten van het wk? nee, zich ergeren aan de vuvuzela's en zelfs pogingen doen om ze te verbieden. hoe dan ook, 11 juli is het afgelopen, zelfs als nederland wint. die kans zit er trouwens dik in, want elke keer als ik een voetbalelftal negeer, winnen ze.

vandaag hou ik het maar bij een onzinblog. tot morgen.

2 reacties

Blijven negeren dan,Roos. groeten Izerina
izerinalin

15 June 2010 om 14:10

De kleur oranje zal ik ook nooit dragen alleen gistermiddag heb ik toch en oranje hemdje  aangedaan,alleen voor de wedstrijd .

groetjes ,Chris.

chris 112

15 June 2010 om 14:57

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.