blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

humor

3 reacties

vanmorgen bleef ik lachen. allereerst om de reactie van annemie op mijn blog van gisteren. daarna vond ik op you tube het nieuwste filmpje van mijn dochter. ik plaats het hier niet, wil je het zien stuur dan een mailtje, dan stuur ik de link.

omdat ik haar moeder ben schrik ik van sommige van haar tekeningen en filmpjes. de diepere bedoeling er achter doet me soms pijn. maar dit laatste filmpje vond ik zo komisch, hoewel het niet zo bedoeld is, dat ik er straks nog eens naar ga kijken. gelukkig zal ze het me niet kwalijk nemen dat ik er om moest lachen, we hebben hetzelfde gevoel voor humor. ze weet ook dat ik heel andere dingen in haar kunst zie dan andere mensen. er is b.v. een filmpje, waarin ze van mijn werkkeuken een mortuarium heeft gemaakt als decor. veel mensen vinden het griezelig, maar ik zie het griezelige niet, omdat ik dan b.v. opeens de enorme beslagkom zie staan, waarin ik voor 1000-en mensen salades heb gemaakt. niet voor allemaal tegelijk natuurlijk. 

van  haar tot nu toe bekendste filmpje, dat al in verschillende musea is vertoond, mis ik de bedoeling helemaal, omdat het decor bestaat uit de tuin, die zoveel jaren de mijne was evenals haar vader, die er ook in voorkomt. 

toen ik gisteravond naar bed ging, bleven er fotootjes uit mijn kleuterjaren tevoorschijn komen in mijn hoofd. soms is dat laatje potdicht, soms gaat het open en moet ik er iets mee doen, zoals nu. het kan dus gebeuren dat ik mijn weblog een paar dagen laat zoals het is. ik zie wel. waarschijnlijk toch tot morgen of een ander keertje. 

3 reacties

Fijn dat ik je aan het lachen maakte... Maar dat neemt mijn angst niet weg Tong uitstekend. En laat die link maar eens komen. Puur nieuwsgierigheid naar dat nageslacht van jou, natuurlijk...
annemie

11 June 2010 om 11:07

Ik wil graag zien wat jouw dochter maakt.

Dag Rosa, ik weet niet wat je allemaal gaat doen, maar goed oppassen hè, met je bedenksels.

buitenkans

11 June 2010 om 11:46

Ik wil het ook graag zien rosa.
chris 112

11 June 2010 om 17:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.