blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

mijn vrouw begrijps me niet

3 reacties

toen ik nog een jong, onervaren wilgenroosje was had ik het eens met een goeie vriend over versiertrucs. hij deed een imitatie van bob de rooij en zei met een vettig lachje "mijn vrouw begrijps me niet". dat werd een soort running joke tussen ons. stom genoeg herken ik de bob de rooij's van deze wereld nooit, wel herken ik de annie de rooij in mezelf, met de onsterfelijke uitspraak "dan ga ik maar naar bed".

dat deed ik gisteren rond half 12, normaal is mijn bedtijd voor 10 uur. ik heb de definitieve uitslag van de verkiezingen niet afgewacht, ben in slaap gevallen. heb nog wel bakellende gezien, die verdrietig z'n hoofd op dat van zijn vrouw legde. ik had even met m te doen. tegen de bierkaai moeten vechten lijkt me een vreselijke bezigheid.

de winst van de partij, die ik met opzet niet noem, omdat google dan mijn weblog gaat vervuilen met reclame er voor, is inderdaad niet iets om met zijn allen trots op te zijn. positief is dan wel weer dat zijn vrouwelijke medestander met haar eigen partij geen poot aan de grond kreeg. al had ze wel het vermakelijkste verkiezingsfilmpje. misschien mag ze als prijs daarvoor een klein houten krukje zetten naast die 150 zetels?

ben op het moment bezig aan een verhaal. lang geleden dat ik een verhaal schreef, maar de inspiratie is er weer. het heeft te maken met kleuterjuffen. mijn oude kleuterjuf zat gisteren op het stembureau. "oude" is niet het goede woord, haar leeftijd is vergevorderd, maar ze is jonger dan de meeste jongeren. heel aktief op allerlei gebied. ik vroeg haar even naar de tijd dat ik bij haar op school zat, maar ze herinnerde zich mij niet. althans niet van toen.

daarnet de eerste nieuwe haring genuttigd. ik ga even uitbuiken. tot morgen.

p.s. hoe weet google mijn leeftijd? er staat bij de advertenties: relatie oudere vrouw hahaha, soms is reclame errug leuk 

3 reacties

Ja Rosa, al met al hebben we nu wel gestemd, maar we zijn er nog lang niet. 

Ik ken geen een kleuterjuf meer, ik heb een vreemd geheugen, als het om feiten van vroeger gaat. Ik zou ook niet geleefd kunnen hebben. Ik weet nog dat er een agent aan de deur stond, die vertelde dat mijn moeder was overleden, ik was toen vier jaar. Vanaf toen, weet ik nog maar heel weinig. Ik heb hierover zo mijn bedenkingen natuurlijk.

Ik lust geen haring, maar als ik bij een kraam kom, en zie mensen een haringkje happen, vind ik het altijd zo genotterig. 

 

buitenkans

10 June 2010 om 15:15

Bij mij was het omgekeerd. Een oud leerlinge,nu 40+ zat achter de tafel. groeten Izerina
izerinalin

10 June 2010 om 16:26

Verdorie... wat ben jij allemaal van plan??? Zag net hierboven bij het google gedeelte staan: vrouw wil vreemd gaan. Enne... die van mij heeft nog steeds geen ja gezegd. Zal hem maar achter slot en grendel steken, voor je d'er mee weg bent... Tong uitstekend Heb gisteren trouwens weer netjes zijn handje vastgehouden, met het RODE potlood erin. En hem steeds aan de kleur herinnerd. Want als ik zelf niet mag stemmen, moet ik hem toch voor mijn karretje spannen, eej...
annemie

10 June 2010 om 22:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.