blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

songfestivalgevoel

1 reactie

eigenlijk wilde ik niet naar de uitslagen van de verkiezingen kijken. te spannend! maar net als bij het songfestival kan ik het niet laten om toch te kijken. de exit poll valt in elk geval gunstig uit, maar dat zegt natuurlijk nog weinig over de afloop.

ik ben heel vaak nauw betrokken geweest bij de verkiezingen, was aktief pvda-lid en wij organiseerden ook altijd het politiek café, nadat de stemmen geteld waren. 

ik herinner mij een verkiezingsavond, waarop ik het bijzonder moeilijk had. allereerst verloren wij  toen 2 van de 6 zetels in de gemeenteraad. ik verzuchtte mismoedig "dat wordt dan alcoholvrij bier vanavond". er stond een pzc-journalist naast me, die zei daar hou ik je aan. zoals gewoonlijk volgden tijdens het politiek café de rondjes elkaar in snel tempo op. de journalist hield me in de gaten en ik bestelde het ene alcoholvrije biertje na het andere. en 20, 30 van zulke consumpties doen rare dingen met je maag. met 30 gewone pilsjes had ik in die tijd weinig moeite, maar alcoholvrij? in die hoeveelheden nooit meer.

1 reactie

Heb je al een kratje koud staan? Knipoog En zo te zien WEL met alcohol dit keer.
annemie

09 June 2010 om 22:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.