blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

zeg eens eh

4 reacties

vanmorgen bij het nieuws ontdekte ik dat ik van elke taal minstens één woord ken: eh. eerst hoorde ik een nøør, die na elk woord eh zei en daarna een thailandernees, die het ook geregeld gebruikte. ik kon het prima verstaan Smile

vandaag ben ik voor de laatste keer jarig, ik ben nu oud genoeg vind ik en ga het voortaan niet meer vieren. heb daarnet even met een vlaggetje zitten zwaaien voor het feestelijke van de gelegenheid. visite verwacht ik niet, alleen dochter vanavond. verder kreeg ik tot nu toe 1 kaartje, van mijn pedicure. die stuurt altijd kaartjes met voetjes, leuk. ik verwacht nog een paar telefoontjes en dat is het dan wel weer. vandaag is de eerste dag van mijn volgend jaar. de jaren gaan steeds sneller, voor ik het weet ben ik 100.

vandaag is voor poof een feestdag, want de traiteur komt weer. dan klopt haar dagritme weer. eerst blaffend aankondigen dat de thuiszorg op pad is en als ik gedouched heb op de loer liggen voor de traiteur.  voor poof hoeft vakantie niet.

tot morgen. 

4 reacties

Van harte gefeliciteerd Roos! Groeten Izerina
izerinalin

19 May 2010 om 11:23

Heel hartelijk gefeliciteerd. Wens je nog heel veel jaren erbij, zonder dat je ze optelt Tong uitstekend. Zelf ben ik van plan om in 2012 mijn laatste verjaardag te vieren. Dan zie ik Sara. Heb altijd gezegd dat ik dat niet wereldkundig wilde maken, maar ben nu blij dat ik nog steeds kans heb om het mee te maken. Dus voor mijn part zetten ze heel het dorp vol met poppen. Daarna stop ik ook met verjaardag vieren maar wil wel de 100 proberen halen. Ken je het gezegde: Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn????
annemie

19 May 2010 om 12:39

Gefeliciteerd. Wanneer zou je oud genoeg zijn? Soms merk je dat ineens in een categorie ben ingedeeld, die naar je gevoel nog ver weg is. Ik kan er wel om lachen.  Ik heb veel aan je gedacht, De eerste dagen was ik een soort van verlamd. Ik kon mij in ieder geval niet bewegen.

Nu wast Johnny mij iedere morgen, maar straks moet hij weer werken. Ik mag absoluut niet bukken. Dit gaat nog een poos duren. Ik wil eigenlijk geen zorg, dus Johnny en ik studeren er nog op.

OOk de dag doorbrengen als je niets kunt, vind ik moeilijk. Ik ben ook nog verward. Eten kan ik ook nig niet, de arts dringt er wel op aan, ik doe het ook wel. Er kan maar heel weinig in mijn maag.

Dag Rosa, het laatste verjaardagsfeestje, ik vind het met de inzichten van het moment, wel jammer. Daaaaaaag.

buitenkans

19 May 2010 om 13:29

Dat je elke dag kunt/mag/zult/wilt/gaat vieren, dat wens ik je toe na deze dagKus
Jopie Meerman

19 May 2010 om 15:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.