blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

dooddoeners

1 reactie

hier en daar las ik vanmorgen over moederdag. vooral de reacties van degenen, die "er niet aan doen" omdat het een commercieel gebeuren is. laten we kerst en pasen dan ook maar afschaffen, want dat is tegenwoordig ook voor het grootste deel een commercieel gebeuren. en laten we dan meteen even onze tuintjes opdoeken, want groenrijk en intratuin gaat het ook alleen maar om de commercie. vanzelfsprekend kunnen om die reden verjaardagen ook worden afgeschaft.

feestdagen zijn wat je er zelf van maakt, als je allerlei dingen wilt kopen, ga je gang, maar een beetje moeite doen om een ander te plezieren is meer waard dan 1000 onnodige huishoudelijke apparaten. zoals ik al schreef ik had vrijdag moederdag. het boek dat ik kreeg was tweedehands, maar er zat een uitgebreide surftocht aan vast om het te vinden.

dinsdag begint mijn verjaardagskado. met ingang van die dag komt dochter een week lang elke avond voor me koken. ik heb net mijn eerste bestelling doorgegeven: aardappelen, sla en biefstuk. voor velen is dit dagelijkse kost, behalve de biefstuk dan  maar ik krijg van de traiteur nauwelijks gekookte aardappelen en sla al helemaal niet, dus voor mij is het heel bijzonder. gisteren had ik scampies en asperges, dus ik eet wel luxe, maar er gaat niks boven speciaal voor jou gekookt, als je begrijpt wat ik bedoel.

vannacht niet geslapen, zonder reden, ik zag het half 5 worden. heb drie keer naar de herhaling van rondom 10 gekeken, wat trouwens heel erg achteruit gegaan is met de nieuwe presentatrice. vanavond maar weer vroeg naar bed en naar witse kijken. eigenlijk geniet ik dan vooral van de intro en de muziek, maar het is ook altijd een spannend verhaal. tot morgen.

1 reactie

WAt een origineel cadeau. geniet van je maaltijden. Groeten Izerina
izerinalin

09 May 2010 om 14:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.