blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

wennen

1 reactie

het is even wennen, dat ik nu kan gaan waar ik wil. staan is iets moeilijker haha. er is enorm veel te doen vandaag op het dorp. een voetbaltoernooi ter ere van esad osmanovski, een veelbelovende jonge voetballer, die een paar jaar geleden plotseling overleed. dat vind ik het grappige van dit dorp, al ben je allochtoon als je kunt voetballen hoor je er bij.

er is ook een oldtimershow van ouwe autoos. ooit vond ik dat leuk, nu word ik er alleen hebberig van en hebberig is geen leuk gevoel vind ik. dus blijf ik waarschijnlijk toch thuis. gisteren had ik toch al een feestdag en het kan niet alle dagen feest zijn luidt het  gezegde. ik vraag me eigenlijk af waarom niet.

poof heeft vannacht geprobeerd te spoken omdat het regende, maar alle snoertjes zijn nu weggewerkt, dus het lukte niet. het enige wat ze nog kan doen is klepperen met de ouderwetse krantenbak. dat ding ga ik dus op de rommelmarkt verkopen. 

gisteren, nadat ik de inktcartridges had verwisseld, kreeg ik alleen zwart/witte prints. ik had n.l. iets veranderd in de instellingen om dat de printer bleef aangeven, dat de inkt op was. het terugveranderen bleek moeilijker, maar vanmorgen is het gelukt. mijn taakjes zitten er dus weer op voor deze week Smile tot morgen.

 

1 reactie

Ik heb even bijgelezen. Wat goed,dat je bedrading nu veilig is. Voor poof hoop ik op langdurig rustig weer. groeten Izerina
izerinalin

08 May 2010 om 15:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.