blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

tjakka!

3 reacties

de t.v. stond aan voor we naar de computerwinkel gingen. emiel ratelband was er op en die zei als iets niet lukt roep dan tjakka en het lukt wel. ik besloot het uit te proberen met mijn jas aandoen, dochter had n.l. nog geen tijd om me daarmee te helpen. en wonder boven wonder, het is gelukt! alleen riep ik geen tjakka, maar ojee ojee ojee Smile na twee jaar oefenen om zelf de knopen dicht te doen, kan ik na 6 jaar oefenen ook eindelijk mijn jas zelf aandoen. de aanhouder wint.

dochter is verder de hele dag bezig geweest om alle snoeren, waar poof aan trekt als het regent, weg te werken. zelfs de 20 meter lange kabel van het modem naar de pc. is vervangen door eentje van 5 meter, meer dan lang genoeg, dus ook daar kan poof niet meer in hangen. ben benieuwd of het gaat lukken op deze manier, want dan zijn kabelgoten niet nodig.

een ander ding wat ik heb gedaan en waar ik heel trots op ben is dat ik de inktcartridges van mijn kleurenprinter zelf heb verwisseld. zelfs de onmogelijke verpakking kreeg ik open. en dat allemaal met 1 hand.

dochter vertelde me dat ze in de winkel waar ze werkt een nieuw soort olieverf verkopen, die water oplosbaar is. nu ik dus al die moeilijke dingen gedaan heb, ben ik van plan me ook eens aan schilderen te wagen. moet lukken, haha.

3 reacties

Ben je zeker dat alles goed met je gaat??? Je bent zo naarstig bezig de laatste tijd Tong uitstekend. Zal de folders over moederdag nog maar eens heel duidelijk in het zicht op de salontafel leggen. Volgens mij heeft zoonlief namelijk niet door wanneer het moederdag is... Zou het helpen??
annemie

07 May 2010 om 17:06

helpt nix

mannen/jongens begrijpen dat soort hints niet Obepaald

Cyberbel

07 May 2010 om 18:41

dat bestaat toch zeker al een paar jaar, olieverf die wateroplosbaar is? of is dit iets nog nieuwers?
Lizdog

08 May 2010 om 16:27

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.