blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

moederdag

1 reactie

vandaag vier ik moederdag, een werkend kind heeft niet altijd tijd op de dag zelf en ik vind het niet erg het een paar dagen eerder of later te vieren. zolang ik maar mooie kadootjes krijg Smile en die heb ik gekregen.

ten eerste zo'n afschuwelijke snuggydeken, roze geruit, mooi van lelijkheid. als ze pantoffels in hetzelfde dessin vindt ga ik als tegenprestatie in snuggy en pantoffels gekleed een rondrit maken in mijn elro. het tweede kado was heel bijzonder, een boek van midas dekkers, de kikvors en de flamingo, gesigneerd door de auteur. het is het eerste gesigneerde boek, dat ik ooit bezat. ik heb wel veel gesigneerde elpees, maar ik dwaal af. bedenk me net dat ik mis ben, ik heb ook een gesigneerde dichtbundel, waar ik heel trots op ben, de bundel gaat n.l. over mij. de dichter is daarna of daardoor aan de drank geraakt en zit nu in een verpleeghuis wegens korsakow.

bij de koffie hadden we een speciaal gebakje, genaamd "zeeuws meisje", bestaande uit boterbabbelaarmousse. versierd met chocola en een boterbabbelaar. de bakker heeft er een prijs mee gewonnen. ik vind het leuk dat hij zoveel succes heeft met zijn banketbakkerscarrière. ik ken hem van toen hij nog een hangjongere was in het cultureel centrum. een bewijs, dat je toch heel goed terecht kunt komen na zo'n periode in je leven.

nog even over de afgezakte kousjes van gisteren. ik weet waarom ze bij mij nooit goed bleven zitten, ik had onmogelijk dunne spillebeentjes. de foto, die ik als bewijs wilde plaatsen, zit in een album, dat bij mijn dochter ligt. toen ik scheidde heb ik haar benoemd tot familiefotobewaarster. maar de techniek staat voor niks, dus kan ze m wel eens voor me scannen en oversturen. zo meteen gaan we moederdagbrunchen en vanmiddag mag ik mee, als ze een nieuwe pc gaat uitzoeken. tot morgen.

1 reactie

dat verklaart dan veel, ik had geen magere benen (verder was ik wel graatjemager trouwens). als jij een foto vindt, ga ik ook eens naar een kousjesfoto zoeken
Lizdog

08 May 2010 om 16:23

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.