blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

uit het hoekje, nog niet uit de put

3 reacties

daarnet tot de ontdekking gekomen dat het me niet lukt in mijn eentje 2, 3 eeuwen onrecht weg te schamen. wat ik wel kan en dat doe ik al heel mijn leven is proberen een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

mijn goede voornemen van dit jaar of was het vorig jaar was eerst mezelf te verbeteren. dat valt nog niet mee Smile, want ik heb alleen mijn eigen maatstaven voor hoe een beter mens zou moeten zijn. door trouw aan mezelf te blijven zal ik in de ogen van anderen misschien zelfs een slecht mens zijn. 

tsjonge, het wordt tijd dat ik eens iets nuttigs ga doen, maar dat heb ik al schamende eigenlijk al gedaan. mijn p.c. ge update en de belastingaangifte van ex ingevuld. verder wat papieren opgezocht om morgen meteen de strijd aan te binden met het waterschap en de sociale dienst. nu tijd voor iets leuks misschien?

tot morgen. 

3 reacties

Volgens mij kan dat leuk worden, de strijd aanbinden met die instanties...Mits je van de door mij dikwijls gebruikte principe "ergert u niet, verwondert u slechts" uit blijft gaan.
Supporter één heeft zich hierbij aangemeld! Wie komt de gelederen versterken ?
Jopie Meerman

21 March 2010 om 16:33

Je hebt vast wel een leuk spel,na al die strategie voorbereidingen.Succes morgen. groeten Izerina
izerinalin

21 March 2010 om 16:33

Papieren klaar....eerst nog een keertje lekker slapen. nieuwe dag...potje koffie....en daar ga je....humor-vilein..nooit aflatend. Dat kun jij goed, dag lief.

buitenkans

21 March 2010 om 17:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.