blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

geschokt

2 reacties

wat ik nu ga schrijven zal me misschien weer niet in dank afgenomen worden, maar ik moet het even kwijt. nog geen uur nadat ik het nieuws van het vermoorde meisje van 12 had gehoord en iedereen zich afvroeg waarom zoiets kan gebeuren, zag ik op de homepage van zeelandnet een foto van een kind. de titel is "onze mooie dochter", het kind is hoogstens 8 jaar en helemaal opgemaakt met lippenstift en oogmake-up.

natuurlijk ben je als ouders trots op je kind(eren). natuurlijk vind je ze de mooiste van allemaal en natuurlijk wil je het iedereen vertellen. maar op internet spookt allerlei gespuis rond dat misbruik maakt van zulke foto's. de foto's op zeelandnet zijn niet beveiligd en iedereen kan ze naar zijn p.c. kopiëren. daarnet zocht ik de bewuste foto en zag dat het de meest bekeken foto is vandaag. de schrik sloeg me om het hart. mensen zijn zich er te weinig van bewust dat dingen, die ze op zeelandnet plaatsen tot ver buiten zeeland gezien kunnen worden. wellicht zit de foto nu al in de twijfelachtige verzameling van een fries of een australiër b.v. of de buurman.

dit moest even.

2 reacties

Roos,veel mensen weten dat inderdaad niet. Niet van internet,maar ze zijn ook te goed van vertrouwen in het gewone leven. Aan de andere kant moet je niet te bang zijn. Een goed evenwicht daartussen.Groeten Izerina
izerinalin

17 March 2010 om 18:28

Terecht dat je hier even bij stil staat. Er zit inderdaad veel gespuis op internet.

Groetjes  Piet

delientjes

17 March 2010 om 20:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.