blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

gemis

3 reacties

vanmorgen werd ik wakker, ja, ik heb geslapen Smile, met de geluiden van de cv, die aansloeg en zingende vogels. ik dacht meteen hier klopt iets niet. die cv zou nu niet zo hard meer moeten branden. maar ondanks de lage temperaturen is het voorjaar toch volop bezig.

de afgelopen 2 weken zag ik bij het opstaan de silhouetten van twee duiven in mijn boom. soms zaten er ook wat merels bij. achteraf bekeken hielden ze de klimop in de gaten, waar ze altijd nestelen. op een morgen zag ik de duiven en een merel over de schutting lopen, op zoek naar een plekje tussen de wortels van de klimop. want het groen is gesneuveld bij een rigoureuze snoeibeurt afgelopen najaar. het groeit wel weer aan is me verzekerd, maar nu is het nog geen geschikte nestelplaats. de duiven hebben nu een andere plaats gezocht en hopelijk gevonden. ik mis ze.

ik heb een hele gekke reden om uit te kijken naar de zomer. dan kan n.l. de achterdeur weer de hele dag openstaan en als ik dan een vliegtuig hoor, kan ik op de vliegtuig tracker op internet zien welk vliegtuig het is en waar het naar toe gaat. zoveel interessants vliegt er trouwens niet over, meestal lufthansa en british airways.

ik ga nu snel eens aan de belasting(aan)slag. het invullen vind ik leuk, maar downloaden vind ik eng. tot morgen. 

3 reacties

Ik ben er gisteren mee bezig geweest Wilgenroosje het is een stuk gemakkelijker geworden. Je mag bijna niets meer aftrekken Obepaald.
paled

14 March 2010 om 12:18

Succes met je aanslagbiljet. Ik ben blij,dat de onze de deur al uit zijn. Groeten IZerina
izerinalin

14 March 2010 om 12:52

Edy heeft gelijk..je mag niks meer aftrekken, dus ben je zo klaar. En..wat er nog af mag, daarvan is de drempel zo hoog..dat je er geen eens aan begint. Makkelijker kunnen we het niet maken, nou deze keer is het waar.

Heb je gedownload..wat is daar eng aan..dat je het niet goed wegschrijf of zo. Kies voor openen, en zet alles in de C-program-files. Ik zeg maar wat...

Dan heb jij lekker geslapen zeg..het is te hopen dat de duiven wel trouw blijven.  Als ik in bed lig, zie ik heel veel strepen van vliegtuigen, boven mijn hoofd kruisen veel vliegroutes geloof ik.

Als de achterdeur open kan, ben je meer betrokken bij de mensen.. wat er buiten gebeurt...dat vind ik altijd.

Dag rosa,

 

buitenkans

14 March 2010 om 13:01

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.