blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

brrrrr koud

5 reacties

buiten zal het best wel koud zijn, maar binnen zou ik daar geen last van moeten hebben. ben al een paar dagen vreselijk aan het niezen, dus ik denk dat ik het koud heb doordat ik iets onder leden heb. dat is al jaaaaaren geleden, dus ik mag wat dat betreft niet klagen.

tot een jaar geleden vond ik sneeuw prachtig, nog wel, maar deze winter ervaar ik ook de ongemakken. dochter heeft sinds een jaar een autootje, ze heeft veel rijervaring want daarvoor reed ze vaak  met de auto van haar vader, maar toch zou ik het liefste hebben dat ze met dit weer thuisblijft.  ze zou eind van de middag langskomen om poofbrokjes te brengen, die bijna op zijn. poof verdraagt alleen brokjes van de boerenbond en die winkel is in oostburg. ook zouden we vanavond samen eten, dus heb ik gisteren de hele traiteursmaaltijd genuttigd i.p.v. de helft. het was dan ook bijzonder lekker Smile nu heb ik altijd brood in de diepvries en soep, dus ik red het wel, maar poof zal ik op rantsoen moeten zetten als de gladdigheid niet verdwijnt. tsjonge, wat een ontberingen voor dat arme beestje. ze probeerde vanmorgen de thuiszorg al zover te krijgen dat die haar brokjes gaf, maar ze krijgt die pas om 12 uur, dus had ze pech.

mijn hoofd begint nu ook te verduffen, slaapgebrek en verkouden is geen beste combinatie. tot morgen. 

5 reacties

Ik zal blij zijn als het weer voorjaar is, eerlijk gezegd. 't Veel overlast in deze tijd. Groetjes van Saar
saar

30 January 2010 om 12:35

Op de weg is het echt heel goed te doen hoor Roosje. En ik wed dat Poof brood en soep ook lekker zal vinden indien hij op rantsoen moet. Ons hondekind is er tenminste dol op. Tot morgen.
my.

30 January 2010 om 12:36

Beterschap Roos.Misschien is de gladheid vanmiddag wel weg en komt je dochter toch. Groeten Izerina
izerinalin

30 January 2010 om 12:59

Hier is de sneeuw alweer flink aan het smelten, Roos. Ik hoop bij jullie ook, want dat arme Poofje op rantsoen, dat is wel zielig hoor!
Tuinfluiter

30 January 2010 om 13:29

Misschien heb je door het slechte slapen toch wat minder weerstand gekregen..Ik hoop dat het allemaal goedkomt..Rosa..dochter..poof. Dag Rosa..
buitenkans

30 January 2010 om 15:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.