blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

papegaai

2 reacties

bedankt voor alle steun gisteren en ik was er inderdaad weer snel bovenop. de put was te diep en te donker om lang in te blijven en ik zoek en vind dan ook direct strohalmpjes. zoals een van mijn buurtjes op een van mijn boerderijen, die me vroeg, welk kadootje ik graag zou willen hebben, je kunt daar n.l. je buren kado's sturen. ik zei dat alles goed was, behalve een kip. een poosje later kreeg ik een berichtje dat ze me de vlag van indianapolis had gestuurd, ik bedankte haar en zei: die had ik nog niet en even later kreeg ik van haar de vlag van new orleans, haha. die had ik trouwens ook nog niet Smile zo'n lief gebaar van iemand, die je helemaal niet kent, helpt je er weer helemaal bovenop.

deze week schreef jopie dat haar moeder weer thuis is en dat ze nu o.a. een papegaai had. ik dacht meteen aan een vogel en dacht gezellie, even daarna had ik door dat met papegaai zo'n beugel boven je bed werd bedoeld.

mijn moeder haar allergrootste wens was ooit een papegaai te hebben, maar zo'n vogel is duur en ze kon het zich nooit veroorloven. de laatste maanden van haar leven woonde ze in een verzorgingstehuis. tot haar grote vreugde zat daar in de hal een papegaai in een kooi. heel vaak zat ze in de hal bij de papegaai een sigaretje te roken, zij rookte veel. na haar dood moesten we haar kamer leeghalen, ik pauzeerde even en besloot even bij de papegaai te gaan zitten. de vogel begon te hoesten, precies zoals mijn moeder gehoest had. het was een vreemde gewaarwording dat hoewel ze er niet meer was, haar rokershoestje nog voortleefde. 

vanmorgen had ik begeleiding, ik ben nog steeds suf, maar dat komt door het slaapgebrek. gisteren de hele nacht doorgeslapen, vannacht was het weer hommeles. zoals het spreekwoord zegt: het is vanzelf gekomen, dus het zal vanzelf weer overgaan. tot morgen. 

 

 

2 reacties

Zo denk ik ook hoor Roosje over mijn slaapgebrek. Wij hebben eens een papegaai te logeren gehad. We hebben er veel om gelachen, gezellig was ie. Kon fluiten als een bouwvakkerLachend Tot morgen.
my.

28 January 2010 om 14:40

Lief is momenteel naar de HAP toe. Sinds dinsdagavond krijgt hij, met vlagen, geweldig veel jeuk en rode vlekken over zijn hele lijf. Beginnend aan zijn armen, dan zijn buik, rug, billen en nu ook zijn gezicht. 's Nachts idd. ook wakker liggen en 's morgens is het over. Om 's avonds opnieuw te beginnen. Rara??? Ik laat je weten wat de heren doktoren te melden hebben Knipoog
annemie

28 January 2010 om 21:18

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.