blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

stoned

4 reacties

ik ben behoorlijk onder invloed. de bijwerkingen van de nieuwe pillen zijn goed merkbaar. behalve dat je afgeraden wordt er mee auto te rijden, zouden ze ook het rijden met een rolstoel moeten afraden. gelukkig liep mijn begeleidster naast me anders was ik van de stoep gevallen of tegen een auto gebotst. ben nu wel stoned maar nog net zo eigenwijs en ik wilde per se naar de veerhaven gaan kijken, die ze aan het ontmantelen zijn. wijselijk heb ik niet over de dijk gereden aan de handelshaven, want het pad daarover is smal en ik was gegarandeerd die dijk afgesukkeld. nu de bijwerkingen merkbaar zijn hoop ik dat ook de werking gaat beginnen, want tot nu toe merkte ik daar nog weinig van.

heb een nieuw slaapritme ontwikkeld. om half 10 naar bed, slapen tussen 10 en 11, opstaan, opblijven tot 1 uur en dan weer slapen tot 3 uur. dan van 3 tot 5 en van 5 tot 8. alles bij elkaar sprokkel ik toch wat slaapuurtjes bij elkaar. 

andere blogs heb ik nog niet gelezen, ik kan me moeilijk concentreren. mocht mijn blog vol typefouten staan, dan ligt het ook daar aan.  tot morgen.

4 reacties

Hoop voor je dat dat stoned zijn ook meebrengt dat je wel goed zal kunnen slapen. Tot morgen.
my.

21 January 2010 om 14:47

Niks mis mee, met die blog van jou. Als je nu ook mar zo goed gaat slapen, alsdat de bijwerkingen zich manifesteren.
buitenkans

21 January 2010 om 15:04

Goede middag. ik heb geen type fouten gezien. En ik weet wat je mee maak, alleen ik heb gekozen om te stoppen met die pillen voor overdag. Alleen voor 's nachts slik ik nog iets om te slapen. Hoop dat je slaap ritme snel beter word. Beterschap. Groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

21 January 2010 om 16:04

Heb je ook het ontspannen,prettige gevoel vn stoned zijn? Groeten IZerina
izerinalin

21 January 2010 om 16:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.