blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

als het nog lang zo gaat duren...

3 reacties

zal het gauw afgelopen zijn. heb het weer 3 uur zien worden en me weer verslapen. mijn huishoudelijk verzorgster stond om half 9 aan een dichte deur. gelukkig is poof een prima wekker. toch houd ik dezelfde tijd van naar bed gaan aan, al ben ik dan klaarwakker. mijn meeste favoriete tv-programma's beginnen om half 10.

gisteren het laatste deel van leuven hulp gekeken, een serie over het leven in een gevangenis. vaak als ik een gevangenis zie valt de architectuur me op, ik vind die dan dikwijls erg mooi, ik vraag me af waarom daar zoveel aandacht aan wordt besteed, uiteindelijk is het toch alleen een verzameling kleine kamertjes. toen ik jaren geleden in brugge in het ziekenhuis lag op de 11e verdieping, keek ik uit op de gevangenis, die toen pas gebouwd was. in slapeloze nachten keek ik naar de oranje lampen, die het terrein verlichtten en vroeg me af wie daar nu zou zitten en waarom. na de serie leuven hulp heb ik nu een idee. mensen, die op het verkeerde pad terecht zijn gekomen. dan ben ik ergens blij dat me dat bespaard is gebleven.

de reacties op je leven een cijfer geven gisteren zetten me opnieuw aan het denken. ik moest blozen om het compliment van izerina. misschien komt het omdat ik nooit zulke hoge verwachtingen had van het leven, dat ik alles wat me overkomt accepteer, niet altijd meteen, maar ik doe het wel. de 9 die ik geef is geen gemiddelde en toen ik 20 was had ik misschien maar een 5 gegeven, het hangt inderdaad af van hoever je bent.

voor ik met mijn duffe hoofd nog meer onzin ga spuien, sluit ik af. tot morgen.

3 reacties

De laatste dagen wordt ik steeds rond een uur of 4 wakker, is ook niets. Als ik dan weer in slaap zou vallen is dat geen punt, maar niet dus. Liefs wilda en een fijne dag.
Zeeuwse dame

19 January 2010 om 13:08

De ellende van het niet kunnen slapen, is dat je het s`-morgens dan verslaapt, en ongelofelijk duf bent overdag. Wie weet vanacht? Tto morgen.

my.

19 January 2010 om 13:39

Ik geef jou ook een tien. Ik ken niemand met jouw beperkingen die zo in het leven staat. En..die zichzelf met enige zelfspot zo goed kent. Niet onbelangrijk.

Daarentegen krijg je een vier voor slapen, hoe moet dat nu toch met jou. Dokter bellen??..Als je toch niet moet werken, niet weg kunt,  wacht je vaak te lang vind ik zelf.

Genoeg gecijferd..postkantoren, stations, en ook gevangennissen, worden gebouwd in opdracht van de Staat, en dus vaak naamgevende architecten, het mag wat kosten....sssst..ik hoor dat wel eens van mijn man.

buitenkans

19 January 2010 om 13:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.