blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

nieuwe week nieuwe kansen?

5 reacties

nee triene, ik heb niet lekker geslapen, om 2 uur werd ik wakker van een jeukaanval. om 4 uur weer geslapen tot klokslag 8. van vermoeidheid kon ik bijna niet op mijn benen staan, ben zelfs 1 keer terug in bed gevallen. de nieuwe pillen helpen wel iets, maar over is het nog lang niet. als ik weer eens een nacht goed slaap hang ik de vlag uit. zaterdag kreeg ik n.l. een vlag voor de viering van 500 jaar breskens. ik vind m lelijk, dus ik gebruik gewoon mijn rood/groene breskens-vlag, haha.

gisteren een produktieve dag gehad. eerst mijn nieuwe virusscanner gedownload en ge installeerd. toen alle windows-updates geïnstalleerd en tenslotte een bedrag op giro 555 gestort t.b.v. haïti. ik las op de zeelandnet poll dat 62 % van de zeeuwen niet van plan is iets te geven. die moeten zich diep schamen. als ik het kan missen van mijn bijstandsuitkering dan kan iedereen het. wat maakt het uit dat het grootste deel aan de strijkstok blijft hangen. al komt er maar 1 cent bij de juiste personen terecht, dan maken al die centen samen toch vele broodnodige euro's. nee, die strijkstok lijkt mij een dikke smoes.

gisteravond naar de reünie gekeken, doe ik anders nooit, dus was het nieuw voor mij dat mensen gevraagd werd hun leven een cijfer te geven. toen bedacht hoe ik zou antwoorden op die vraag. mijn leven is tot nu toe allesbehalve gemakkelijk geweest, de details houd ik voor het grootste deel voor mezelf, maar toch geef ik mijn leven een 9. al die bergen en dalen maakten mijn leven interessant, ik kreeg veel kansen en heb die ook benut, heb veel geleerd van de mensen die ik ontmoette en hoop er nog veel te leren kennen. eigenlijk wil ik zo wel 100 worden, alhoewel er ook dagen zijn dat ik dat wel erg lang vind Smile

ik wens jullie nieuwe kansen. tot morgen.

 

5 reacties

Vreselijk dat slecht slapen. Ik heb gisteren ook naar de reunie gekeken. Ik moet zeggen dat ik er diep van onder de indruk was. Dat laatste verhaal heeft me aangegrepen. Ik was van plan om er een blogje aan te wijden. Vind het een beetje moeilijk. Mischien doe ik het nog wel, even over denken. Ik geef ook een dikke acht.(ondanks mijn slecht slapen de laatste dagen) Tot morgen
my.

18 January 2010 om 11:48

Ook dat heeft iedereen dat 'n dag soms erg lang lijkt, maar die 9 is prachtig en wij leren van jou heel veel, hoop andere ook om ondanks onrecht e.d. iets mooi's ervan te maken! en te geven op 555, je zult daar maar geboren zijn! Liefs van mij[ ben geen zeeuw trouwensKnipoog
Trui[tjes] Perikelen

18 January 2010 om 11:53

Jij bent een 10 voor mij! Groeten Izerina
izerinalin

18 January 2010 om 13:16

Ik weet niet wat voorcijfer je moet geven, wat verwacht je van het leven...als je jong bent, duidelijk iets anders als dat je 63 bent, dat weet ik nu.

Ik heb ook geleerd, dat je niks moet verwachten, leven laat zich leiden, het gaat z'n gang. ik heb ook al veel meegemaakt, mijn zussen ook. Wat voor cijfer geef je dan..

Ik hou van het leven, intens, ik geniet er ook van. Niet voortdurend, geeneens elke dag..Ik weet geen cijfer..zie ik ineens weer Haiti...nee het is goed zo Rosa.

 

buitenkans

18 January 2010 om 13:45

Ik vind dat jij en voorbeeld bent voor ons,net als Ineke,wat zeuren wij dan.Al vind ik dat ik best mag zeuren hoor,voor Mariska dan.Dan ben je toch wel een grote egoist als je niets geeft voor Haiti.Wij zeggen altijd wij hebben kleding,eten en een dak boven ons hoofd.

Groeten van Jannie,ik doe de groeten aan Mariska

wijari

19 January 2010 om 13:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.