blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

een deugwel

3 reacties

meestal ben ik een deugwel. als mij iets gevraagd wordt zeg ik eerlijk wat ik denk. natuurlijk wel zo diplomatiek mogelijk. als er mij iets dwars zit probeer ik dat ook zo diplomatiek mogelijk te beschrijven. ik had gisteren natuurlijk kunnen schrijven die en die plaatste een foto op haar weblog, die ik smakeloos en respectloos vind, maar ik deed het niet. nu doe ik het wel en dat lucht me op. de foto is trouwens verwijderd zag ik net.

vanmorgen zaten de duifjes weer in mijn boom. het mannetje (denk ik) inspecteerde de klimop. die is sinds vorig najaar gemillimeterd en nu geen plaats om te nestelen. ook de bessen zitten er niet meer aan. arme duifjes. deze winter hang ik geen pinda's en vetbolletjes in mijn boom. de talrijke kauwtjes pikken de toutwjes door en alles ligt binnen de kortste keren op de grond. brood kan ik niet strooien, want dan eet poof het op met alle gevolgen van dien. gisteren heb ik poof trouwens het laatste pilletje (voedingssupplement) gegeven. nu moet ze op eigen kracht verder. het ging wel goed, ze reageerde niet paniekerig op de regen zoals ze 6 weken geleden deed, omdat ze onweer verwachtte.

net als wilda had ik een nacht vol hazenslaapjes, maar hazen kunnen daar ook goed mee uit de voeten, dus waarom ik niet Smile

het ruikt naar voorjaar buiten, mooie zondag gewenst. tot morgen.

3 reacties

Volgens mij zal het heerlijk zijn buiten, nog wel koud, maar droog en een zonnetje. Ik ga straks op de fiets, met het hondje. Tot morgen.
my.

17 January 2010 om 12:55

Als je het zonnetje nu ziet ga je al denken aan het voorjaar. Maar ik vrees dat het nog iets te vroeg is.
paled

17 January 2010 om 12:57

Rook jij dat..lekker zeg...Ik ben nog niet buiten geweest..een huis vol kinderen gehad, het leek een soort van wervelstorm.

Bij hazenslaapjes het je vaak geen goed gevoel, maar toch kun je er voldoende van uitgerust zijn. Wat grappig, dat je gisteren niks zei van de foto en vandaag wel. Niet dat ik weet waarover het gaat, maar dat hoeft niet. Deugwel is een mooi woord. Dag Rosa.

buitenkans

17 January 2010 om 14:23

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.