blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

zonder titel

2 reacties

heb nog even geen inspiratie voor een titel. ook niet voor een blog eigenlijk. ik wilde iets schrijven over kuddegeest, maar als anderen zich goed voelen in een kudde, wie ben ik dan om daar kritiek op te hebben. zoals er meer zijn heb ook ik op dit moment niet veel plezier meer in mijn blog. ik geef het nog niet op, dingen veranderen vaak snel. hopelijk komen er betere tijden.

deze week had ik het voor mijn doen druk. en met mijn autistisch gedrag heb ik het dan niet makkelijk om dingen los te laten. dan ga ik piekeren over onnozele dingen. zoals waar moet ik vrijdag de vuilniscontainer zetten, want de weg is opgebroken en hoe krijg ik hem dan weer terug. gisteren geprobeerd aan mijn buren te vragen, maar die waren niet thuis. mijn achterbuurman, die anders mijn container voor me terug zet, kan ik niet bereiken. ook zijn straat is opgebroken en ik kan hem ook niet bellen, want ik weet zijn naam niet.  maar als zo vaak blijken dingen zichzelf op te lossen. toen ik vanmorgen de thuiszorg vroeg om dat ding dan maar in de andere straat te zetten, zei ze dat ie weg was. waarschijnlijk heeft mijn achterbuurman hem weggehaald en zal hem dan ook wel weer terug zetten. probleem opgelost.

probleem 2 is dat ik vanmiddag naar een vergadering moet. de taxi kan me hier niet bereiken, dus heb ik dochter gevraagd me vanmiddag te brengen. terug neem ik dan wel een taxi, want dan ben ik er bij om te zeggen hoe ze moeten rijden. zal hem zo meteen eens bestellen. 

de enkeling die dit blog nog leest wens ik een mooie vrijdag. tot morgen. 

2 reacties

goedemorgen wilgenroosje, wat jammer dat ook jij minder zin hebt om blogjes te schrijven! dat je zelfs geen inspiratie hebt.. ik lees je blog nog iedere dag, laat niet altijd een reaktie achter, meestal omdat ik het, voor mijn gevoel, druk heb. Je bent wel hard voor jezelf hoor, wat schrijf je nu, autistisch gedrag? waarom zeg je dat van jezelf? omdat je prijs stelt op regelmaat? dat komt ergens vandaan, dat is toch niet erg? gelukkig heeft het eerste probleem inmiddels een oplossing, hoop dat je het tweede probleem ook op kunt lossen! wens je ook een mooie dag toe vandaag, het weer werkt in ieder geval mee! groetjes nancy

nurse-nance

20 March 2009 om 10:30

Wat ik zo goed van jou vind,is dat je zelf de veranderingen in je gedrag kunt benoemen. Ik vraag me af,maak het dat gemakkelijker? Laten"we"blijven bloggen Roos. De groep,die met zoveel plezier elkaars blogje leest.Groeten Izerina
izerinalin

20 March 2009 om 11:57

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.