blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

gezakt

3 reacties

vanmorgen de 3-maandelijkse diabetescontrole gehad. na elke keer geslaagd te zijn met lage cijfers, waren ze deze keer hoger.  mijn nuchtere bloedsuikerwaarde was  meer dan een punt hoger ten opzichte van 3 maanden geleden. maar ik weet de oorzaak daarvan, ben nog steeds verslaafd aan drop en zoals bij meer verslavingen ik neem steeds meer van dat spul. bij mijn vorige controles was ik een paar dagen er voor gestopt met drop eten, maar nu wilde ik wel eens weten of het echt invloed heeft en heb ik gisteravond vlak voor ik moest stoppen met eten en drinken nog een dropje of 10 tot me genomen.

de praktijkassistente begreep me wel. ik sta al zoveel jaar op dieet, weinig suiker, zout en vet, dat je het op een gegeven moment zat bent. dan wil je ook wel eens iets wat niet mag. de drop is ook slecht voor mijn bloeddruk, die was ook weer iets gestegen, niet alarmerend nog gelukkig. toen ik weer thuis was bedacht ik me dat dat ook best eens kan liggen aan het voortdurende lawaai rondom me, maar dat ben ik vergeten te vertellen.

we moesten een grote omweg maken om de dokterspost te bereiken. daardoor had ik de gelegenheid om de vorderingen van het voorjaar eens te bekijken. mooi hoor, al veel bloesems en uitbottende bomen. ik was vroeg op voor mijn doen vanmorgen, om 7 uur. de rest van de dag probeer ik het rustig aan te doen. goede voortzetting van de donderdag en tot morgen.

3 reacties

Hoi, nog bedankt voor je lieve reactie van mijn item van gisteren. Ik heb enorm genoten, en was blij dat de kaartjes er waren, want dat was nog afwachten.
Heb allebei de dagen genoten, maar ja, nu weer in het ritme komen. Morgen een dagje werken, en dan weer weekend.
Voor jou ook nog een fijne voortzetting. Liefs Wilda.
Zeeuwse dame

19 March 2009 om 13:07

Soms kiest een mens even voor lekker en niet voor gezond. Moet kunnen. groeten Izerina
izerinalin

19 March 2009 om 14:04

Jammer, toch zou die herrie en de stress best kunnen.

Balen, een mens wil toch ook genieten, van smaken....drop is lekker, en chocolade...Neem de helft voortaan.

buitenkans

19 March 2009 om 14:36

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.