blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

les geleerd

3 reacties

een deel van de dag zat ik met de les van gisteren in mijn maag. triene zei dat ze hoopte dat ik het een plekje kon geven.
en dat is me daarnet gelukt.

had een nieuw spel en terwijl ik puzzels oplos kan ik altijd goed nadenken. toen daagde het me. als iemand mij niet begrijpt, ligt dat niet aan die persoon, maar dan heb ik het niet goed uitgelegd. dat inzicht is niet nieuw voor mij, maar als ik het nodig heb, is het even zoek. het is wel een waardevol gegeven, want het betekent dat je niet alles zomaar hoeft te nemen, maar er zelf iets aan kan doen. het maakt je sterk.

zo en nu ga ik weer lekker verder met mijn game. heb er net nog 2 nieuwe besteld en als het goed is komen die morgen met de post. wat ik nu speel is "the treasures of mystery island", voorwerpen vinden en gebruiken. heel goed passend bij mijn overpeinzingen. 

3 reacties

 

Wat fijn voor je, ik begrijp wat je bedoelt, ik heb dat ook vaak dat ik dingen niet goed uitleg, of het verkeerd vertel, en dan kom je een hoop onbegrip tegen, het ligt vaak aan jezelf, kom er op terug en kijk of je het kan veranderen.

Leuk he spelletjes spelen ik doe het ook vaak, fijne dag verder, Trien.

my.

16 March 2009 om 17:22

Ik vond je uitleg duidelijk (als we het tenminste over hetzelfde hebben). Maar dat komt misschien omdat ik ook al met hetzelfde bijltje gehakt heb. De ene mop is de andere niet, zeg maar. Zou me er maar niet al te sappel over maken. Kan gebeuren. Fijn dat je je met die puzzelspelletjes zo bezig kunt houden. Vroeger puzzelde ik heel graag, zowel woordpuzzels als legpuzzels. Sedert al de narcoses en de chemo's lukt het me niet meer. De concentratie toch te licht, denk ik... Fijne dag nog... Annemie
annemie

17 March 2009 om 11:21

Fijne puzzel lente dinsdag.
ERIC221

17 March 2009 om 12:26

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.