blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

schoenen

1 reactie

wat schoenen betreft ben ik een soort imelda marcos. niet dat ik er zoveel heb als haar, maar er staan toch ettelijke verhuisdozen vol schoenen en laarzen op zolder. één paar heb ik nog geprobeerd te verkopen, want ze waren wel erg duur. heb ze maar 3 keer gedragen, echte bikerboots. de andere schoenen/laarzen hebben/hadden allemaal een funktie. de ecco's waren om te werken of, als ze afgedragen waren, om op festivalterreinen te dragen. de schoenen met huizenhoge hakken kocht ik als ik depri was en me klein voelde. dat waren dan wel uitverkoopjes, want de zeeuwse zunigheid is me niet vreemd. ook kon ik nooit paarse schoenen of laarzen weerstaan.

gisteren hebben we een paar uurtjes gesjopt in sluis. ik heb er prachtige schoenen gezien. zelfs schoenen voor mezelf. er zijn daar nu een paar outletzaken met afgeprijsde merkschoenen. dat was genieten. jammer dat dochter op grote voet leeft, anders had ze de donkergroene schoenen, afgezet met nepslangenleer van me gekregen. of de knalrode lakstilleto's met een strikje. maar die gingen maar tot maat 39 jammer genoeg.

er was ook erg leuke kleding in de outletsjops. ik keek in de rekken en riep af en toe naar dochter, dat ze moest komen kijken. haar reactie was dan: mama, dat is toch niks voor jou. nee en voor haar ook niet, maar ik geniet gewoon van het zien en ook voelen van leuke ontwerpen. online sjoppen doe ik als ik echt iets nodig heb en dat moet dan voldoen aan een paar criteria: makkelijk aan te doen, de goede kleur en niet te duur. maar bij "live" sjoppen ben ik vooral een kijker en geen koper.

gisteren dus een leuke middag gehad. poof ook, die is een middagje wezen logeren bij ex. ze was doodmoe van het rondjes rennen op het gazon daar en van het wandelen in een spannende omgeving, vol kippen, schapen, lammetjes en andere niet-honden. poof is daar niet zo dol op al die dierenvariatie. toen we haar weer gingen ophalen kregen we zelfgemaakte worstenbroodjes mee en draaikaas. vraag me niet hoe het echt heet, het is kaas geschaafd met een ronddraaiende schaaf. met de geschaafde plakjes kun je dan kaasbloemen vormen. maar het smaakt ook erg lekker.

vandaag weer een thuiszorgloze dag, ik denk voorlopig de laatste, want een dag lang helemaal niemand zien valt me toch zwaar. het ziet er goed uit buiten, geniet er van indien mogelijk. tot morgen. 

1 reactie

Kijken kan net zoveel plezier geven als kopen. Groeten Izerina
izerinalin

15 March 2009 om 14:54

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.