blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

wonderen

5 reacties

vannacht droomde ik dat ik dit als titel koos voor mijn blog van vandaag. en wie ben ik om mijn droom tegen te spreken? ik droomde dat ik opeens gewoon rechtop kon gaan zitten in bed en toen allebei mijn armen kon strekken en ook mijn vingers. de verlammingen van mijn arm waren zomaar opeens voorbij. ik besloot dat aan de wereld kond te doen d.m.v mijn weblog en vroeg me af of mijn linkerhand nog wist hoe te typen. ik spoedde me dus naar mijn bureau toe.

toen ik dit vanmorgen aan mijn dochter vertelde, moest ze heel erg lachen. ze vond het enorm grappig, dat ik er van droomde om twee keer zo snel te kunnen typen als nu. zelf kreeg ik door middel van die droom wel antwoord op 2 vragen. namelijk 1. als ik zou mogen kiezen dat een van mijn verlamde ledematen weer normaal zou funktioneren, wat koos ik dan en 2. wat zou ik dan als eerste doen. ik ben overigens wel een beetje boos op mijn hersens. ze kunnen wel mooie dromen voor me leveren, maar een omweggetje maken, zodat die dromen ook werkelijkheid worden, kunnen ze niet.  

het viel me op de verschillende blogs vanmorgen op dat heel weinig mensen zich op de hoogte stellen van het weerbericht. toen het vanmorgen zonnig was, wist ik al dat dat snel zou veranderen in regen, maar ook dat het weer in de loop van de middag gaat verbeteren. daar wacht ik nu op, want mijn sjopplannen laat ik nog niet varen. 

vanmorgen probeerde ik me in een nieuwe sweater te wurmen, maar dat mislukte. dus in plaats van in voorjaarsgroen, ben ik nu weer helemaal in het zwart. tot grote vreugde van dochter, die al bang was dat ze een knalgroene moeder moest voortduwen, haha. wij hebben een leuke zaterdag, ik hoop jullie ook. tot morgen. 

5 reacties

 

Dag Roosje,

Jammer dat dromen zo weinig uitkomen he? en wat dat weerbericht betreft heb je volkomen gelijk, ik ben met een boer getrouwd en die luisteren wel naar de weerberichten, en kijken naar de lucht, vaak komt het uit wat manlief voorspeld hoor.

Ik wens jou samen met je dochter een super gezellige dag, Trien.

my.

14 March 2009 om 13:17

Hier is het droog Roosje en ik hoop bij jullie ook. Een heel gezellige dag gewenst. Jammer dat je niet in het groen kon, de kleur van de hoop. Dat vind ik veel beter bij je passen dan zwart. Groeten, Tilly
Tuinfluiter

14 March 2009 om 14:04

Wat een mooie droom Roos.Probeer zoiets vaker te dromen. Fijne wandeling.al of niet in de regen. groeten Izerina
izerinalin

14 March 2009 om 14:14

Ik droomde dat ik mooi laarzen ging passen in een schoenenwinkel. ( ik kan gewone schoenen aan)...ik ontdekte in mijn droom, dat ik met beide hielen door mijn sokken stak.

Jammer van dat groen, gek mens ben je toch. Veel plezier hè?

buitenkans

14 March 2009 om 14:45

Hoi Roosje.

Ik kijk echt wel naar weerberichten, maar die zitten er soms naast, en dan maak ik er mijn eigen zonnige dag van.

Groeten Eric.

ERIC221

14 March 2009 om 17:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.