blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

slapeloze nacht

6 reacties

toen ik een poos terug klaagde over het nachtelijk lawaai, reageerde de webkoster met te schrijven dat ik straks misschien niet zou kunnen slapen van de stilte. en vannacht was het zover. ik heb tot 5 uur wakker gelegen. om 7 uur begon het machinelawaai alweer, dus het was een heel kort nachtje.

het was de afgelopen week een heftig weekje. voor mij persoonlijk, het is best beangstigend waar te moeten nemen, dat je dreigt te breken. maar ook wat het wereldnieuws betreft. de moorden in duitsland en opflakkerend geweld in noord-ierland.

gisteren een poosje gemaild met een ierse vriend. denkend over ierland, mooi landschap, melodieuze taal en prachtige muziek, vroeg ik me af hoe in een land met zoveel magie mensen toch als aartsvijanden tegenover elkaar gaan staan, met alle bloederige gevolgen van dien. maar het positieve nieuws is dat diezelfde mensen na een periode van vrede zich niet laten provoceren door een paar splintergroepjes van de ira en geweld blijven afwijzen. zoiets geeft hoop.

al met al lijkt het er op, dat ik dit keer het voorjaar moet overslaan. de enkele keer dat ik buitenkom is het slecht weer, dus weinig gelegenheid om ontspannen rond te toeren met mijn fototoestel in de aanslag. misschien morgen wel een kans, dochter komt en ik hoop dat we eens naar het strand kunnen gaan kijken. zo niet, dan  kunnen we misschien met de auto weg, even naar sluis of zo. ga in elk geval proberen er een leuke dag van te maken. misschien ook de winst van mijn staatslot vertoereloeten Smile prettige vrijdag de 13e en tot morgen.

6 reacties

Zou zo met je mee gaan shoppen... maar mijn winst bedraagt maar 8 euri Huilen. En da's geen winst. Mijn lot kostte meer. Nee, je treft het niet met het weer. Voor iemand die zo van de regen houdt, vind ik dat de regen wel wat rekening met jou zou mogen houden... Hopelijk morgen beter... liefs, Annemie
annemie

13 March 2009 om 10:56

 

goedemorgen roosje,

Wat vreselijk he als je niet kan slapen, ik ken het, probeer eens melatonine, heeft mij goed geholpen, vandaag een mooie dag, mischien kan je er toch even op uit? Ik hoop het voor je,

Trien.

my.

13 March 2009 om 11:09

Hoi Roosje.

Van het weekend 2 dagen stilte, geniet ervan.

Groeten Eric.

ERIC221

13 March 2009 om 12:10

Roos,misschien mis je het begin van het voorjaar. Maar de maand april en mei komen er nog aan. Groeten Izerina
izerinalin

13 March 2009 om 12:30

Dan zal ik voor je duimen dat het morgen mooi weer is, Roosje. Vrijdag de dertiende zegt mij niks hoor, jou wel? Groeten, Tilly
Tuinfluiter

13 March 2009 om 13:26

Rosa, de lente moet nog beginnen, waarom zou jij nu niet genieten, ja toch wel? Pieker je een beetje, ( denk ik hoor). Deel het is met iemand, dat maakt zoveel verschil. Of ik zit er naast, dat zou pas geweldig zijn, voor jou.

Dag lief, geniet van deze dag, en leuke dingen bedenken voor als je dochter komt. Lekker eten samen, snoepen, iets bezoeken. Doen hoor!!

buitenkans

13 March 2009 om 13:40

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.