blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

wachten op jeroen

3 reacties

jeroen is de wijkverpleger en gelukkig heeft hij vanmiddag bereikbaarheidsdienst. ben door mijn stoel gezakt namelijk. nu zit ik met mijn hand boven mijn hoofd te typen. de accu van mijn electrisch verstelbare trippelstoel is n.l. leeg en hij laadt niet op. ik heb de leverancier gebeld, maar het kan wel een week duren voor die kunnen komen kijken. en daar zit je dan letterlijk en figuurlijk.

heb al nekpijn omdat mijn monitor nu te hoog staat. hoe een mensenleven toch afhankelijk kan zijn van een klein beetje electriciteit, nou ja er dreigt geen levensgevaar, enkel wat spieren, die protesteren omdat ze anders dan anders moeten doen.

kreeg daarnet nog een schep geld binnen van de sociale dienst. een toeslag, die ik had aangevraagd, was 2 keer overgemaakt, foutje . en eerlijk als goud als ik ben, heb ik maar gelijk gebeld. nou ja, samen met die prijs van de staatsloterij heb ik toch financieel wat meevallertjes vandaag. ook zonder die dubbele toeslag.

tussen de middag heb ik de radio afgezet. ff tijdens schafttijd genieten van de stilte, zelfs de pomp was stilgelegd. ik durf nog niet te hopen, dat ze hem niet meer aanzetten.

ondertussen is jeroen geweest en samen hebben we de trippelstoel weer in beweging gekregen, zodat ik nu weer op een menselijke hoogte kan computeren.

ineke vroeg me hoe het dit jaar zit met de vakanties. ik heb al wat vakantiebestemmingen gezocht en gevonden. ik wilde eigenlijk 2 weken op vakantie, maar omdat ik alleen moet en daar als andersvalide nog geen ervaring mee heb, zei mijn dochter, dat het misschien beter zou zijn eerst eens een weekendje te proberen. maar eerst wil ik het project rolstoelbus voltooien en daar kan ik pas mee beginnen, als de straat hier klaar is. dus kom maar op met jullie wackers Smile ik zal waarschijnlijk dit jaar weer met hetzelfde thuiszorgprobleem zitten, omdat mijn vaste verzorgsters en mijn dochter allemaal tegelijk op vakantie gaan. maar als het goed is kan ik dan met de rolstoelbus mee, dus afleiding genoeg.

nog een prettig restje woensdag gewenst!

3 reacties

Een fijne avond, gelukkig dat er wat opgelost is. Liefs wilda
Zeeuwse dame

11 March 2009 om 16:49

Roos,wat een plannen heb je toch!Daar heb ik bewondering voor. groeten Izerina
izerinalin

11 March 2009 om 16:56

Fijne (leve de electriciteit trippel stoel) woensdagavond.
Groeten Eric.
ERIC221

11 March 2009 om 18:48

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.