blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

opgesloten

2 reacties

opgesloten is niet het goede woord, denk dat afgesneden beter past. vanmorgen kwam mijn huishoudelijke thuiszorg met de mededeling, dat de straat, die aan de zijkant langs mijn huis loopt. tot de helft is opgebroken. deze straat deelt het dorp in tweeën en daarmee ben ik ook afgesneden van voorzieningen als winkels en zo. natuurlijk zou ik kunnen omrijden, maar normaal doe ik al een uur over boodschappen doen en dat zou nu 2 uur zijn. dus heeft de thuiszorg boodschappen voor me gedaan, want 2 uur heeft ze echt niet beschikbaar. donderdag maar eens de omrijroute nemen met mijn begeleidster, want ik wil deze week toch eens zien of de rest van de wereld er nog is Smile

nu is het toch geen goed weer om naar buiten te gaan, maar daarover wil ik niet klagen, slechtweerliefhebster die ik ben. omdat er nu een heel eind verder wordt gegraven, heb ik niet te maken met geluidsoverlast, dus dat is weer mooi meegenomen.

gisteravond werd ik opeens snipverkouden en bibberig. ik lag al in bed en hoopte dat het zou overwaaien en dat deed het. vanmorgen was het helemaal over. denk dat ik toch behoorlijk wat weerstand heb. zijn die bijna 100 pillen per week toch niet voor niks haha. zo meteen ga ik mijn pillendoos weer eens vullen. soms vraag ik me af wat er zou gebeuren als ik ze niet meer zou slikken, maar ik durf de proef niet op de som te nemen.

vanmiddag ga ik een beetje online sjoppen. nu ik dat niet in werkelijkheid kan, is dat een uitkomst. in de krant las ik dat men bang is dat online sjoppen het einde zal betekenen van  gewone winkels. ik geloof dat niet. heb in sluis gewoond en in een winkel gewerkt en het is daar 7 dagen per week volle bak, je kunt er altijd over de koppen lopen. niet omdat het daar nu zo goedkoop is, maar de mensen komen om mensen te kijken hoorde ik wel eens. als het terrasjesweer is ga ik daar ook graag eens heen en die zijn daar ook volop.

allemaal een goede dinsdag gewenst, heb je last van de regen bedenk dan dat er paraplu's en regenkleding zijn uitgevonden Smile tot morgen.

2 reacties

Dat las ik ook Roos. Ik denk wel dat de verkoop van tweedehands artikelen via internet aardig groeit. Groeten Izerina
izerinalin

10 March 2009 om 13:52

Wel een heel gedoe, zo, om nu boodschappen te halen. Gelukkig dan dat je de begeleidster nog hebt. Tja, dat weer... ik mag er graag op mopperen. Zat vanmiddag het zonnetje. Maar ik met de gordijnen dicht. Anders zien ze me van op straat zitten. En leg dan maar eens uit waarom je de deur niet open doet. Nu ben ik klaar en is het zonnetje verdwenen. Alsof de duvel ermee speelt. Maar ach... Mijn tijd komt nog wel. Fijne avond nog... Annemie
annemie

10 March 2009 om 16:34

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.