blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

rommelkrediet

6 reacties

als je niet weet wat een rommelkrediet is, ik ook niet. heb de hele morgen gegoogled en het enige wat ik nu weet is dat ik er geen heb en dat je het beter niet kunt hebben ook. er is ook geen deontologisch onderzoek naar mij gaande, want ik ben niet onderworpen aan de deontologische code. luisteren naar het belgische nieuws heeft weer wat woorden aan mijn toch al rijkgevulde woordenschat toegevoegd. alhoewel, als ik niet weet wat ze betekenen kan ik ze ook niet gebruiken. zo zit ik mijn zondagmorgen te vergoogelen.

de thuiszorg gistermorgen was over de afrastering geklommen, omdat dat pompding voor mijn tuinhekje staat. ik zei dat ze ook langs voren mocht komen, omdat ik nu een electrisch slot met afstandsbediening heb. ze nam het voor kennisgeving aan en ging vervolgens weer langs de achterdeur weg. de thuiszorg vanmorgen was slimmer, die was meteen naar de voordeur gelopen.

zo, ik heb nog één mokje koffie en dan ga ik mijn middag onnuttig besteden. fijne zondag allemaal en tot morgen.

 

6 reacties

een fijne zondag, Wilgenroosje...wat vervelend die opstakels voor je deur. Liefs Wilda
Zeeuwse dame

08 March 2009 om 12:18

Dat woord ken ik ook niet. ik weet wel,dat het met de meeste kredieten een rommeltje is. groeten Izerina
izerinalin

08 March 2009 om 12:46

Nooit van gehoord, Roosje. En met dat onnuttig besteden van de zondag ben ik nu ook bezig. Och, je kunt natuurlijk in bed blijven, maar dat is zonde van je dag. Dan maar een beetje op het toetsenbord timmeren. Groeten van Tilly
Tuinfluiter

08 March 2009 om 13:10

Hoi Roosje.
Ik ontdek net je community.
Mag ik lid worden ?
Fijne zondagavond.
Groeten Eric.
ERIC221

08 March 2009 om 20:33

Hoi Roosje.

Bedankt.

Rommelkrediet is bv een hypotheek, waarbij de schuld nooit meer zal worden afbetaald, omdat de huiseigenaar bv zijn baan is kwijtgeraakt, dan wordt die persoon uit zijn huis gezet, en wordt het huis openbaar verkocht, waarbij de opbrengst dan lager is dan de hypotheek schuld. En blijft de ex-eigenaar nog met een rest schuld zitten. (hoop dat dit een beetje duidelijk is ??).

Groeten Eric.

ERIC221

08 March 2009 om 21:23

Je had gelijk Roosje over Matisse. Hij wilde veel liever naar de hoogwerker, maar ik wilde een foto ! Van mijn drie mannen in spijkerbroek.. zijn vader zat trouwens ook niet graag stil-op bevel-. Dat is gelukkig verbeterd. Want houdt zo'n 2 meter hoge vent maar eens tegen KnipoogDaar moet je bijna een hoogwerker voor hebben !Lachend

Ik hoop dat het deze week een beetje opschiet in je straat en dat je er niet teveel last van zult hebben. GroetenKus

Jopie Meerman

08 March 2009 om 21:38

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.