blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

update

4 reacties

vanmiddag hebben ze de grondwaterpomp een aantal meters verzet. pal voor het hekje van mijn achtertuin, dus de thuiszorg zal een eindje moeten omlopen. de uitvoerder weet dat ik niet langs achteren naar buiten kan en dat er elke morgen een thuiszorg komt kan hij niet weten. maar....het geluid in mijn slaapkamer is een stuk minder, dus ik ga een betrekkelijk rustig weekend tegemoet. lang leve de weekenden Smile

net zag ik op t.v. in één vandaag dat mensen in een eindhovense wijk ziek zijn geworden van het bouwlawaai. daar zijn ze aan de overkant van de straat aan het heien. gelukkig voor hen niet 24 uur per dag, maar het bewijst wel dat de gemeentes bij werken in woonwijken geen rekening houden met de omwonenden. in eindhoven hebben enkele mensen vervangende woon- of werkruimte gekregen, na gezondheidsklachten.

gelukkig voel ik me weer beter, maar ik begrijp nu wel de oorzaak. het lawaai veroorzaakt een vluchtreactie, maar je kunt er niet aan ontsnappen en daardoor gaat je lijf protesteren.  zoiets denk ik.

heb al een heleboel geluiden gehoord vanmiddag, die ik anderhalve week heb moeten missen. kinderstemmetjes, fluitende vogels en de kerkklokken. ik hoop dat die klokken voor een bruiloft waren. zo, na mijn vegetarische maaltijd: witlof, puree en een plak kaas, ga ik nu uitbuiken. tot morgen. 

 

4 reacties

Dan wens ik je een goede nachtrust toe en morgen gewekt worden door de vogelsSmile
Gerda2307

06 March 2009 om 19:17

IK moest nog aan jou denken,toen ik dat stukje over Eindhoven zag. Groeten Izerina
izerinalin

06 March 2009 om 19:40

 

Dag Roosje,

Wat heerlijk dat er rekening met je gehouden wordt door die bouwmensen. En ik hoop voor jou op een heerlijk rustig weekend.

Groetjes van Trien.

my.

06 March 2009 om 19:42

Hallo Roosje, fijn om te lezen, dat je waarschijnlijk een tamelijk geluidsarm weekend zult hebben. Ik moest ook meteen aan jou denken, toen ik dat artikel over Eindhoven las. Heien... daar wordt een mens helemaal gek van... Groeten van Tilly
Tuinfluiter

06 March 2009 om 20:17

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.