blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

glasblazen

3 reacties

als ik droom over iets waar ik helemaal niks mee heb, kijk ik vaak op dromenweb naar een verklaring. vannacht droomde ik dat ik op een cursus glasblazen zat en zag glasblazers aan het werk. dit betekent volgens de droomverklaarders dat ik veranderingen aan ga brengen in mijn werk, maar dat dat minder succesvol zal zijn.  heb ik weer het geluk dat ik niet meer werk Smile

een paar dagen terug schreef ik dat ik een luxeleven leid. en dat meen ik. o.k. ik heb beperkingen, maar vaak vind ik mijn lichamelijke beperkingen minder erg dan geestelijke beperkingen van anderen. maar materieel ontbreekt het mij aan niks, ik heb b.v. benen, waarvan er een het niet goed doet, maar ik beschik over 3 rolstoelen. een gezegde hier, een van mijn favoriete gezegdes is: het is voor elks zoveel niet.

ondertussen beleven we een witte maandag. hier ligt al een flinke laag sneeuw. ik hoop dat de maatijdbezorgster heelhuids hier arriveert. zij heeft n.l. een grote ronde en ik heb hier nog geen strooiwagen gezien. eten heb ik wel in de diepvries, ook alweer zo'n luxe. ik maak me echt een beetje zorgen om haar. 

ik wens jullie een goed begin van de week en tot morgen. 

3 reacties

 

Dag Roosje,

Wat heerlijk zoals jij je zegeningen zit op te noemen. Ik maak me ook zorgen om diegene die op de weg zijn hoor. Waaronder ook zoonlief die zo naar huis komt van zijn vroege(4u) ochtend brood bakken. Ben dan echt opgelucht als hij weer heelhuids terug is.

Fijne dag verder, Trien.

my.

02 February 2009 om 11:19

Rosa, als je zo als ik weer een paar maanden revalideren achter de rug hebt, en je hebt elke dag al die mensen gezien met hun beperkingen, dan word je ook zo content met jezelf. En wat jij zegt, kunnen denken, lezen, geweldig toch?

Slecht weer ja, als je de weg op moet. Ik hoop dat de mevrouw veilig aankomt.

buitenkans

02 February 2009 om 11:28

Weet je ,wat ik ook als een zegen ervaar? Het me bewust zijn van mijn zegeningen. Hoeveel mensen klagen er en beseffen totaal niet wat er allemaal goed is in hun leven. Groeten Izerina
izerinalin

02 February 2009 om 12:31

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.