blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

werk in uitvoering

4 reacties

in de wijk waar ik woon wordt de riolering vernieuwd. waarschijnlijk is de eerste straat nu gedaan. vermoedelijk waren de werklui ietwat haastig gisteren om de boel dicht te gooien, zodat ze op tijd naar huis konden. net na de middag viel de kabel uit. geen tv, geen internet. en op mijn nieuwe computer staan nog geen spelletjes Fronsen ik heb ook nog geen foto's om te scannen, die zou mijn dochter vandaag meenemen. gelukkig was na een kwartier de kabel weer gerepareerd en ging ik verder met een middag vol surfplezier. dacht ik. na een half uurtje viel het electrisch uit. dus helemaal geen mogelijkheden meer om me electronisch te vermaken. mijn alarm piepte vervaarlijk. toen ik erheen hobbelde om de resetknop in te drukken sprong alles weer aan. gelukkig een korte storing.

nu moest ik echter wel alle apparaten met een klok, zoals mijn magnetron en klokthermostaat en natuurlijk mijn wekker weer opnieuw instellen. ondertussen was het half 4 en ik hoopte dat het verder goed zou gaan. en dat deed het.

vanmorgen kon ik uitslapen, dat betekent in bed blijven liggen tot 9 uur, beetje doezelen, beetje tv kijken. ik voelde me bibberig en hoopte dat ik niet ziek zou worden. bij het opstaan wilde ik mijn koude handen warmen aan de radiator, maar die was steenkoud. o nee, de verwarming deed het niet. gelukkig zou mijn dochter rond 10 uur komen en die is nogal technisch en zou een en ander wel weer aan de praat krijgen. toch besloot ik zelf eens te kijken of ik het kon oplossen. klepje open en ik zag een hele rij knopjes. ik besloot het eerste het beste in te drukken en ja hoor de cv sloeg aan. dochter vertelde me later dat dat de resetknop was. stiekem was ik wel een beetje trots op mezelf dat ik deze klus had geklaard. voor ik ziek werd vroeg ik ook altijd hulp bij deze dingen, dus het heeft niet met het overwinnen van mijn beperkingen te maken, maar meer met zelfstandiger worden.

ik heb een drukke week achter de rug, morgen moet ik een virtuele stapel stukken lezen. maar vandaag ga ik lekker niksen, samen met mijn dochter. ik wens jullie een fijne zaterdag en tot morgen.

4 reacties

Goedemiddag, Wat een gedoe he als de stroom storing is....en ik heb het ook met de cv....geen snars verstand van. Liefs Wilda en hoop dat het vandaag zonder stroomstoring gaat. Een fijne dag.
Zeeuwse dame

31 January 2009 om 12:23

Jij ook Rosa een fijne zaterdag, gezellig dat je dochter er is.

Onhandig ja als de stroom uitvalt, je staat er niet bij stil altijd, wat dat in jouw geval betekent. Nu wel, goed dat je het vertelt.

Zeeuwse blogdag

31 January 2009 om 13:12

Je had wel van alles achter elkaar zeg! Groeten Izerina
izerinalin

31 January 2009 om 13:14

 

Dag Roosje,

Gaaf dat je zelf die dingen gaat ondernemen. je verdient een dik applaus, en dat krijg je van mij. Wel super vervelend dat alle klokken tegnwoordig bij gesteld moeten worden he, ik kan dat niet zo goed.

Fijne dag verder, Trien.

aplausos9qz.gif

my.

31 January 2009 om 13:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.