blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

deugen

4 reacties

jaren geleden zat ik met een groepje mensen aan de bar van een cafee. het gesprek ging over streken uithalen en dergelijke. een vrouw in het gezelschap, die bekend stond als iemand die het nergens nauw mee nam, keerde zich opeens tot me en riep met verbeten gezicht: maar jij, jij deugt! ik vond dat heel grappig en ben het nooit vergeten, dat me verweten werd dat ik deug. waarschijnlijk had ze gelijk, ik vind mezelf ook redelijk deugen. maar waar dat aan ligt? ik ken b.v. een aantal deugnieten, die ook deugen. dit zijn de gedachten waarmee ik vanmorgen opstond.

ik was blij met het mooie weer vanmorgen. kijkend uit mijn keukenraam zag ik veel kinderen voorbij lopen en fietsen, op weg naar school. op regenachtige dagen zie ik alleen een lange rij auto's. ik hoorde hun stemmen, een mooi geluid. zomaar even genieten van dit kijkje op de wereld. nu zit ik er over te denken om mijn p.c. te verplaatsen naar de keuken, bij het keukenraam. dan kan ik meer van zulke beelden zien. het raam in de voorkamer kijkt uit op een lege straat, met lelijke huizen aan de overkant. aan de andere kant, die ochtendglimp is misschien juist zo bijzonder omdat hij zeldzaam is.

het weekend ligt voor me. ik heb een weekendje thuiszorgvrij genomen. mijn dochter komt morgen en zondag wil ik wijden aan het spelen met de nieuwe programma's op mijn pc. wat heb ik toch een luxeleventje Smile

het ziet er hier nog steeds  goed uit buiten, ik wens jullie een fijne vrijdag, tot morgen.

 

4 reacties

hoi roos,

LiVe3.png picture by huppel1

ik wens je een hele fijne dag..

groetjes clau..

huppel1

30 January 2009 om 11:32

Kun jij ook zo genieten van een kind,dat huppelt?Daar straalt de levensvreugd vanaf. groeten Izerina
izerinalin

30 January 2009 om 11:52

het ziet er hier nog steeds  goed uit buiten,

Dat zijn jou woorden Wilgenroosje. Toen ik dat las dacht ik"dat moeten we goed uitbuiten !" Dus straks een wandeling maken, en misschien wel huppelen!Want soms verlang ik naar hinkelperken, springend van de ene tegel op de andere!

Want jij bent dankbaar met je luxe leventje, dan moet ik ik toch wel afgrijselijk verschrikkelijk dankbaar mijn met mijn gezondheid! Kus

Jopie Meerman

30 January 2009 om 14:11

Uit de PZC gepikt!    Fijn weekend en Grtje van Trui[ de teller zit vast geloof ikVerbaasd]
Trui[tjes] Perikelen

31 January 2009 om 11:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.