blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

blij !!!!!!!

5 reacties

het zat me toch niet lekker, dat ik geen goede outlook had. al had ik m niet meteen nodig, ik kan het niet uitstaan als er bestanden op mijn pc staan, die ik niet kan lezen. maar zoals vaker het geval is verscheen opeens mijn reddende engel online. een vriend, die ik soms maanden niet spreek, maar waarvan ik weet dat hij als het nodig is, meteen voor me klaarstaat. een echte vriend dus Smile

terwijl ik bezig was  op marktplaats te zoeken, verscheen hij op msn. ik vertelde mijn probleem en ik mocht meteen zijn exemplaar downloaden. ik heb de afgelopen tijd toch wel veel geleerd door het leren omgaan met mijn beperkingen. het voornaamste is een manier te vinden om iets te doen wat ik eigenlijk niet kan. en hoewel die vriend stand-by bleef, heb ik het programma bijna zelfstandig geïnstalleerd. en het mooiste is: het werkt! nu ben ik blij, blij dat ik weer bij m'n gegevens kan, blij met die vriend en blij met mijn nieuwe pc. maar dat laatste was ik al.

en nu maar wachten op de 20.000e bezoeker, haha. tot morgen 

5 reacties

Kijk, alleen al door te reageren en daarna weer op welkom te klikken, help ik je een beetje op weg naar die 20.000. Wel fijn, hè, zo'n vriend. Dat zijn de beste... Fijne avond.. geniet van je nieuwe overwinning... Annemie
annemie

29 January 2009 om 18:27

 

Dag Roosje,

Ja, die teller daar moeten ze snel wat aan doen hoor. En wat heerlijk he zo`n reddende engel, ja ja ze bestaan nog. Geniet maar van je nieuwe pc, die is vast lekker snel.

Fijne avond, Trien.

my.

29 January 2009 om 18:41

Kijk dat zijn nou echte vrienden! :d Erg makkelijk! Ik was vandaag in mediamarkt en daar vragen ze voor zoiets te instaleren bij je thuis toch al 40 euro dus die heb je jezelf lekker uitbespaard!
tam7788

29 January 2009 om 19:00

Petje af Roos. groeten Izerina
izerinalin

29 January 2009 om 19:05

Heerlijk, zo'n vriend, Roosje! Ik zal nog even extra op je klikken, dan zit je zo bovenaan. Groeten, Tilly
Tuinfluiter

29 January 2009 om 19:19

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.