blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

verstrooid

4 reacties

vanmorgen was ik in ernstige mate verstrooid. mijn gedachten waren overal en nergens en ik wilde van alles tegelijk doen. na 3 grote mokken koffie ging ik met mijn begeleidster om boodschappen. maar toch bleef ik het gevoel houden niet echt wakker te zijn. ik stopte mijn fototoestel in mijn tas in de hoop onderweg al iets voorjaarbloeiends aan te treffen. in het winkelcentrum vroeg ik mijn begeleidster om mijn boodschappenbriefje. dat zat warempel in mijn tas, want soms vergeet ik het. ik maakte een grapje dat ik echt nog wel bij de tijd ben. toen ging ik eerst naar de drogist, wilde afrekenen en zag dat  mijn portemonnee nog thuis lag.

dus weer terug, portemonnee ophalen en mijn begeleidster pakte geld uit de hare omdat zij vandaag de broodjes zalm wou betalen. 5 euro zou wel genoeg zijn dacht ze. maar ze zag in de super ook een lekkere fles wijn en bij de kassa gekomen kwam ze natuurlijk geld tekort. gelukkig kon ik nu bijpassen, haha.

ondertussen heeft mijn snelle teller nog niet de kaap van 20.000 bezoekers gerond. als dit inderdaad een nieuw systeem van tellen is, zoals liz vermoedt, vind ik het maar niks. telkens als ik naar iets op mijn blog kijk verspringt de teller. ach ja, ik zal er niet wakker van liggen hoor, zal ook wel weer wennen.

zojuist mijn begeleidster blij gemaakt met mijn "oude" printer. in jaren is ie ook best wel oud, maar hij vertoont geen mankementen. ik bleek nog alles wat er bij hoort te hebben, zoals installatie- cd en uitgebreide gebruiksaanwijzing. dus ik hoop dat ze m op haar pc kan aansluiten.  

en zo is de donderdag ook alweer een eind op weg. het was lekker buiten, geniet er van indien mogelijk en tot morgen. 

4 reacties

 

Dag roosje,

Ik begrijp het volkomen, ik kon ook niet goed wakker worden. En ik kan ook van die dagen hebben dan loop ik echt gewoon te suffen, en alles wat tegen kan lopen, loopt dan ook tegen.

Toch hoop ik dat je niet vergeet te genieten van de dag, Trien.

my.

29 January 2009 om 13:53

Je hebt gelijk, het is prachtig weer, buiten ook lekker frissig. Lenterig dus.

Nu zul je wel wakker zijn, fijn dat jij nog iemand blij maakte met je printer. Zulke dingen doe ik ook graag, niet direct weggooien.

 

buitenkans

29 January 2009 om 14:09

Heel lekker nu, buiten. Heb je trouwens nog foto's gemaakt? Of ben je dat ook vergeten... Fijne dag nog.. Annemie
annemie

29 January 2009 om 14:37

Misschien waren je hersens gewoon moe. Je hebt tenslotte ingewikkelde zaken opgelost met je nieuwe pc.Groeten Izerina
izerinalin

29 January 2009 om 15:26

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.