blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

probleemoplosser

5 reacties

vanmorgen al meteen begonnen met het oplossen van mijn computerproblemen. ik moet proberen een nieuwe outlook te pakken te krijgen, zodat ik weer bij mijn ontvangen emails kan. maar dat heeft geen haast. ik heb nu een ander email-programma en dat werkt goed. bovendien staan op mijn oude p.c. nog de notities, die ik in outlook maakte, waaronder mijn digid, die ik binnenkort nodig heb. mijn dochter kan dat dit weekend even voor me opvissen. vorig jaar moest ik een nieuwe digid aanvragen, dat zal dit jaar niet nodig zijn.

daarnet heb ik mijn virusscanner weer aan de praat gekregen, dus ik kan nu met volle snelheid de digitale snelweg op. toch leuk dat nieuwe speelgoed. het nieuwe besturingssysteem went snel, vista zit iets logischer in elkaar dan xp, dus toekomstige gebruikers hoeven niet bang te zijn denk ik. ik heb zelfs daarnet al mijn eerste print gemaakt met mijn nieuwe all-in-one printer/scanner/copier. binnenkort begin ik met het scannen van "oude" foto's, zodat ik mijn blog nog meer kan opleuken. ik gebruik enkel zelfgemaakte afbeeldingen, zodat ik geen copyright-problemen kan krijgen.

door al dit geknutsel heb ik geen tijd om depri te worden, ondanks het grijze weer. ik ga nu op jacht naar tweedehands programma's. als een van mijn lezers toevallig outlook 2007 in de aanbieding heeft mag hij/zij me mailen. prettige woensdag verder en tot morgen.

5 reacties

Roos,zo te lezen zit jij te genieten van je niewe speeltje. Groeten Izerina
izerinalin

28 January 2009 om 13:00

Rosa veel digiplezier, leuk hoor nieuwe spullen.
buitenkans

28 January 2009 om 13:00

Leuk, hè... nieuwe dingen op de pc... Ik zit ook tussendoor steeds met psp te spelen... Zie hieronder het resultaat... Liefs, Annemie

annemie

28 January 2009 om 13:17

ik was vanochtend op mijn laptop aan t frutselen ,maar kreeg het niet goed voor elkaar ,gelukkig heb ik ook nog een gewone pc.

veel plezier met je nieuwe pc.

groetjes Chris

chris 112

28 January 2009 om 13:38

Kijk Roosje, dat is nou precies de reden, dat ik het kopen van een nieuwe pc alsmaar uitstel. Ik zie er zó tegenop! 'k Heb je mailtje ontvangen en zal er rekening mee houden, hoor. Groeten van Tilly
Tuinfluiter

28 January 2009 om 13:51

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.