blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

pauze

3 reacties

nee, ik niet, maar mijn dochter. die houdt weer een tv- en computerloos weekend. knap hoor, ik zou het niet kunnen. zo meteen belt ze me, want msn-en kan dan natuurlijk ook niet. de vorige keer had ze ook de telefoon verbannen, maar dat is onhandig als je een krakkemikkige oma en dito moeder hebt.

op dit moment verveel ik me een beetje. ik moet het toegeven, vroeger was vervelen een lelijk woord, zoiets was zonde van je tijd. maar nu heb ik tijd genoeg en en ik sta een beetje in de wachtstand. als ik mijn nieuwe pc heb, hopelijk over een paar weken, wil ik wat spellen kopen. maar nu gaat dat nog niet, omdat ik twijfel of ze over te zetten zijn. morgen moet ik een heleboel telefoontjes plegen en ongeduldig persoon als ik ben zou ik daar al het liefst aan beginnen, maar het is weekend. misschien ga ik zo meteen nog wat online sjoppen. ach, ik kom de dag wel door.

januari is toch zo'n wachtmaand vind ik. wachten op het voorjaar b.v. vanmorgen waren alle daken weer wit en de thuiszorg zei dat het glad geweest was. de vogels hebben al flink gegeten van de voerketting in mijn boom voor het keukenraam, 3 mezenbollen en 2 zakjes pinda's. elke morgen zit er nu een merel, die probeert in de klimop een plaatsje te vinden voor haar/zijn toekomstig nest. hij/zij voelt zich ook al lentig, leuk woord.

fijne zondag gewenst en tot morgen.

3 reacties

Goeiemorgen, jammer dat jij je verveelt. Sta het jezelf toe, lekker nadenken, over dingen die je gaat doen, of wilt gaan doen. Ik zie iedereen zoeken op de weblogdag naar een plekje waar jij er ook bij kunt zijn. Super...

Misschien een nieuw spelletje zoeken op de PC, zomaar voor vandaag. ken je alle on-line spellen al van zeelandnet?

Afijn, lentig ja,,houden we erin. Dagdag.

buitenkans

25 January 2009 om 11:49

 

goedemorgen/bijna middag Roosje,

Jeetje, vervelend, da`s vervelend. Hoop dat het niet te lang duurt.

Wens je een gezellige zondag, Trien.

my.

25 January 2009 om 11:56

Vind je vervelen vervelend?Een goede dag met wat je ook doet(of niet). groeten Izerina
izerinalin

25 January 2009 om 12:13

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.