blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

een nieuwe lente, een nieuw geluid

5 reacties

ik weet het, het is nog geen voorjaar en er kan best nog een elfstedentocht komen, maar vandaag had ik zin in een ander kleurtje en een ander bloemetje. 2 weken terug zag ik op 1 van de rtl-en zelfs al een programma om je huis op te leuken voor pasen. je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen denken ze waarschijnlijk en voor je het weet is het jaar weer voorbij zonder dat je echt hebt geleefd. je wordt geleefd en je laat je leven als je de commercie hun gang laat gaan.

ook deze keer is mijn logo geen wilgenroosje. vorig jaar stond mijn tuin er vol mee, het is eigenlijk onkruid. maar de naam past wel bij me, onkruid vergaat niet Smile dit jaar zal ik wat wilgenroosjesfoto's maken. d.w.z. als mijn tuin er dan nog net zo verwaarloosd bij ligt. ik ben namelijk van plan een tuinonderhoudsabonnement te nemen bij de woningbouwvereniging. er is echter een maar, volgens de offerte wordt er lang werkend vergif op de paden gebruikt en met een hondje dat daar dagelijks overheen trippelt lijkt me dat niet zo aangewezen. ook spelen er 's zomers buurtpoezen en leven er kikkertjes. bovendien ben ik principieel tegen die bestrijdingsmiddelen. ga maandag bellen of het ook zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen kan, anders blijft het hier maar een jungle. daar doe ik in elk geval de dieren, huis of wild, een groot plezier mee.

vanwege het mislukken van mijn blog vanochtend een extra blogje, maar ik ga daar geen gewoonte van maken, daarvoor ben ik te lui. prettige voortzetting.

5 reacties

 

Hoi Roosje,

Ook je logje hieronder nog gelezen, is dat Merle? wat een snoepie!! Ik denk niet dat het vergif kwaad kan voor hond en poes maar kikkers ben ik toch wel een beetje bang vor, zou het als ik ju was ook maar goed navragen.

Wens je een fijne zaterdag, Trien.

allo11.gif

my.

24 January 2009 om 14:46

Hallo Wilhenroosje met plezier even weer wat bijgelezen ...vond dat mier wel heel mooi er is niks mis mee maar om eem krekel te zijn lijkt me roch ook wat leuker ...groetjes fijne dag ..liefs Jean.
Sirikit

24 January 2009 om 14:47

 

Verlegen Wat dom van me he. Ik wist het wel, maar haal soms wel eens wat door elkaar.

my.

24 January 2009 om 16:02

Je kleurtje doet me denken aan forsytia,tulpen en crocussen. Groeten Izerina
izerinalin

24 January 2009 om 16:17

Mei --van Gorter...ik wil dat dit lied klinkt als een gefluit. Het kan best al in Januari, niks mis mee. Je kunt niet vroeg genoeg lentig zijn....
buitenkans

24 January 2009 om 16:31

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.