blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

dromen

5 reacties

mijn dromen vannacht kan ik verklaren zonder dromenwoordenboek. het was heel helder. ik heb in mijn dromen afscheid genomen van een leuke periode in mijn leven. heb er veel van geleerd, de vraag is alleen of ik er verder veel mee kan. triene had een poosje terug een spreuk op haar blog over dat mensen om een speciale reden in je leven komen en dat er ook een reden is, waarom ze weer verdwijnen. die reden hoef ik niet te weten, ik moet het gewoon accepteren.

ik geniet nu van mijn favoriete weer, storm en regen. zolang het niet warm genoeg is om er alleen op uit te trekken, mag het van mij slecht weer zijn.  toch verheug ik me wel op het voorjaar. jos broecke zei gisteren dat hij al sneeuwklokjes heeft gesignaleerd, dus dat wordt weer mijn camera meenemen als ik naar buiten ga. nu eric221 niet meer dagelijks de vorderingen van het voorjaar zal fotograferen, zoals hij vorig jaar deed, zal ik dat zelf proberen te doen.

op dit moment luister ik naar het vlaamse nieuws over een man, die een kinderdagverblijf is binnengedrongen met een mes en daar 5 dodelijke slachtoffers zou hebben gemaakt, 2 volwassenen en 3 peuters. daarbij zinken dan je eigen beslommeringen in het niet. hoe vreselijk allemaal.

somber dagje op alle fronten, tot morgen.

5 reacties

Van het laatste stukje krijg ik het onzettend koud,Wilgenroosje.

Grijs buiten,groeten van JannieVerbaasd

wijari

23 January 2009 om 11:42

Roos....ik las het net op de belg.tv tekst....3 doden....2 kindjes en een volwassene....dit maakt me stilHuilen waarom???? waarom zomaar moorden.onschuldige kindjes....een volwassene....vreselijk.
Gerda2307

23 January 2009 om 12:00

Ik hoorde het net op het nieuws, het wordt steeds gekker
Lizdog

23 January 2009 om 12:07

Mooi om te lezen dat Eric221 bij jou ook nog in de gedachten zit. Van mij mag het voorjaar ook gauw komen Dit weer is ook niks aan.
paled

23 January 2009 om 14:27

Weet je,dat ik ook wel eens denk "hoe zou het nu met Eric zijn?"Hij had van die vrolijke "goede dag "plaatjes. IK kijk uit naar je sneeuwklokjes. Zelf heb ik ze noog niet gezien. Groeten Izerina
izerinalin

23 January 2009 om 14:47

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.