blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

lekker puzzelen

5 reacties

daarnet viel de jaaropgave van het uwv in de bus. de jaaropgave van de gemeente had ik al, dus ik kan straks weer lekker puzzelen. oeps, moet nog even wachten op het aangifteformulier denk ik. omdat ik een en ander online invul, zou ik dat bijna vergeten.  dat ik geen doorsneemens ben blijkt maar weer, ik vind belastingaangiftes invullen leuk. behalve het mijne vul ik ook dat van dochter en ex in. vroeger ook van schoonmoeder en opa. bovendien ben ik ook jaren belastinginvuller voor de vakbond geweest. ik vond het altijd een leuke tijd, een paar keer in de week klaarzitten in dorpshuizen of cafeezaaltjes, wachtend op interessante aangiftes, zodat je je kennis, die je op de voorgaande cursus had opgedaan, kon gebruiken. het was ook een manier om mensen te leren kennen. nee, voor mij is dit een leuke klus. toen ik nog een bedrijf had, had ik ook een boekhouder en toen vond ik belastingen allesbehalve leuk. het kan verkeren.

vanmorgen begeleiding gehad, niet veel bijzonders kunnen doen, alleen even boodschappen gedaan en door de ijskoude regen weer gauw naar huis gereden. hopelijk is het de komende weken ook eens goed weer op donderdag, want ik wil met mijn volgende projekt beginnen, meerijden in een rolstoelbus. bij goed weer kunnen we dan eens naar sluis om te sjoppen en misschien een hapje te eten. ook hebben we afgesproken binnenkort weer eens samen te koken, want ook daar moet ik meer werk van maken vind ik. weer plannen zat dus voor de nabije toekomst.

vandaag is het bijdekachelzitweer, jammer dat ik er geen meer heb, zelfs geen schoorsteen. maak wat van deze dag en tot morgen.

5 reacties

 

Goedemiddag Roosje,

Die aangiften doet onze boekhouder, en daar ben ik erg blij mee.

Fijne kachelzitdag hoor, Trien.

 

my.

22 January 2009 om 14:01

Als je plannen hebt, hebt je toekomst.....Lekker lezen of zo.? Bij de kachel.
buitenkans

22 January 2009 om 14:29

Dat snap ik wel van die belastingformulieren. Ik vind het ook niet vervelend. Groeten izerina
izerinalin

22 January 2009 om 16:53

 

Hoi Rosa, niet weer teveel in 1 keer he, gewoon 1 voor 1 de klussen doen, nog een fijne avond en tot blogs van de vuurtoren

Spreuken en gedichten

22 January 2009 om 17:14

hahahhaa ik kon het niet laten hoor Roos.....als ik hier iets van kalk zie moet ik gelijk aan jou en je badkamer denkenLachendnee moet je zeker niet weg laten halen...ik kom een keer kijken hè,en om de koffie tuurlijk haha...groetjes Gerda
Gerda2307

22 January 2009 om 19:11

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.