Vlissingsestraat

Hallo lieve mensen. Elke week post ik hier over mijn verleden, heden en toekomst betreffende Oost-Souburg. Daar woonde ik van 1973 tot 1983, in de Vlissingsestraat. Tot 1985 ging ik daar naar de J.H. van Daleschool. Klasgenoten of dorpsgenoten mogen meeschrijven. Ik wil graag verbinden, met mijn geboorteplaats. Groetjes - Jos Houtzager

Sloop van mijn oude basisschool

2 reacties

Daar zit ik dan, 48 jaar oud, achter mijn computer. Ik lees op Facebook foto's van Oost en West Souburg, dat de J.H. van Daleschool word gesloopt. Mijn maag draait om, zoveel herinneringen. Van mijn oude huis op Souburg, heb ik nooit afscheid genomen. Nu moet ik snel handelen dus. Gemeente Vlissingen gebeld en gevraagd, of ik nog een keer binnen mag kijken. Dat ik er een reportage van RTV Vlissingen van maak. De projectleider zal me terugbellen. Ik hoop het maar, heb weinig vertrouwen in de gemeente.

Voor de Corona, wilde ik nog een reünie op de school houden. Mijn boek '109' presenteren, wat nu dit blog is geworden. Daarnet ben ik even wezen kijken. Zoveel herinneringen, ik zag het spannende stukje bosstrook, langs de zijkant. Zo kon je ook het schoolplein oplopen. Nu hekken overal omheen, ook om de gymzaal. Het doet pijn, ik weet dat je niets vast kan houden. Toch wil ik op mijn eigen manier, afscheid nemen. Dat doe ik alleen, voor mij heeft de school ook een ziel. Ik ben er 4 jaar lang naartoe gelopen en twee jaar naartoe gefietst.

Nog 1 keer zal ik er rondlopen, dat neemt niemand me af.

 

 

 

2 reacties

En heb je er inderdaad rondgelopen?

Toos van Holstein

28 November 2021 om 11:36

Nog niet Toos, ik heb zweepslag opgelopen donderdag bij badminton. In mijn rechterkuit zit een spierscheurtje.
Ik kan nu echter weer redelijk lopen, dus van de week gaat het gebeuren ...

Jos Houtzager

30 November 2021 om 18:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.