Vlissingsestraat

Hallo lieve mensen. Elke week post ik hier over mijn verleden, heden en toekomst betreffende Oost-Souburg. Daar woonde ik van 1973 tot 1983, in de Vlissingsestraat. Tot 1985 ging ik daar naar de J.H. van Daleschool. Klasgenoten of dorpsgenoten mogen meeschrijven. Ik wil graag verbinden, met mijn geboorteplaats. Groetjes - Jos Houtzager

Mijn arme armpje

0 reacties

We kunnen dus sneller bij de spannende bosstrook komen. Achter onze tuin, over het slootje springen en dan over het prikkeldraad.
Ik vind het wel eng, maar laat mij niet kennen. Mijn broer Mark zie ik soepel over het slootje springen. Daarna gaat hij op het prikkeldraad staan, houdt een boomstammetje vast en springt het weiland in. Het is goed te doen dus. Pfoeh, nu moet ik dus springen ... even diep ademhalen. 'Kom op Jos', roept mijn broer. Ik neem een aanloop en waag de sprong. Gelukkig land ik vrij zacht, het is gelukt. Nu nog even over het prikkeldraad. Gewoon op dezelfde manier doen als Mark.

Ik sta wat wankel op het prikkeldraad en sta klaar voor de sprong. Daar ga ik ... oeps ... mijn spijkerbroek blijft een beetje achter het prikkeldraad haken. Ik val met mijn arm op het gras. 'Aaaaaaaaaaaauw', ik schreeuw van de pijn en grijp naar mijn arm. Het lijkt wel of ik metaal door mijn arm voel, ook kan ik hem niet strekken. 'Kom op, stel je niet aan', zegt Mark en ik sta weer op. We lopen naar de bosstrook, terwijl ik mijn arm ondersteun. We gaan weer spelen op de bosstrook, ik voel me echter niet lekker. De pijn is duidelijk en ik word er ook misselijk van.

Heb ik mijn arm gebroken? Moet ik straks in een rolstoel naar school? 

Prikkeldraad

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.